Οι τρεις στόχοι της Τσέλσι για την επίθεση

861
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Με τον Ρομελού Λουκάκου να καταλήγει, όπως όλα δείχνουν, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι αναγκάζεται να σβήσει από τη λίστα της το πρώτο όνομα που είχε σημειώσει για να ενισχύσει την επίθεσή της. Εφόσον ο Ντιέγκο Κόστα δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε και ετοιμάζει βαλίτσες (μάλλον για Μαδρίτη, για χάρη της Ατλέτικο), πρέπει και οι “μπλε” να κάνουν τα κουμάντα τους για τον βασικό τους στράικερ.

Ένα από τα ονόματα που παίρνουν σειρά στην επικαιρότητα της Τσέλσι, είναι και αυτό του Άλβαρο Μοράτα. Ο φερόμενος ως πρώτος στόχος της Γιουνάιτεντ τελικά… νικήθηκε στην κούρσα από τον Λουκάκου, οπότε μπορούν οι “μπλε” να κινηθούν δυναμικά για να τον αποκτήσουν. Βέβαια, οι απαιτήσεις της Ρεάλ είναι πολύ υψηλές, κάτι που έμαθε καλά και η Γιουνάιτεντ τις προηγούμενες μέρες…

mora1-0930

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα φύγει από την Άρσεναλ ή όχι, αλλά μια εξαιρετική πρόταση μπορεί να του ξεδιαλύνει για τα καλά τις σκέψεις. Το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο, γι’ αυτό στην Τσέλσι σκέφτονται “ή τώρα ή ποτέ”!

alexis-sanchez-premier-league-arsenal-v-liverpool_p0n1vea8gcp514qnxvxs3p8r4

Το τρίτο όνομα στο μυαλό του Αντόνιο Κόντε είναι ενός συμπατριώτη του. Ο Αντρέα Μπελότι εντυπωσίασε με τη φανέλα της Τορίνο στη Σέριε Α, πέτυχε 26 γκολ όντας μόλις 23 χρόνων και τράβηξε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης. Η “Γκρανάτα” του έχει βάλει ετικέτα πώλησης 100 εκατ. ευρώ, όμως με ένα αρκετά υψηλό ποσό μπορεί να μπει σε διαπραγματεύσεις.

andrea-belotti-of-torino-fc-celebrates-after-scoring-the

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή