Η Σάντερλαντ ξεπέρασε… Μπάγερν, Γιουβέντους και Μονακό!

277
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Το ξέρουμε ότι ο τίτλος σας παραξανεύει, μπορεί να νομίζετε ότι είναι και παραπλανητικός, αλλά δεν ισχύει. Κι όμως, υπάρχει ένας τομέας στον οποίο ο Σάντερλαντ φέτος αφήνει πίσω της τις πρωταθλήτριες Γερμανίας, Ιταλίας και Γαλλίας.

Η αγγλική ομάδα που τερμάτισε στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2016-17 και υποβιβάστηκε, θα καρπωθεί μόλις… 93,5 εκατ. λίρες από τα τηλεοπτικά έσοδα της κατηγορίας! Ανέκαθεν τα λεφτά από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ήταν πάρα πολλά και ακόμα και οι ομάδες που υποβιβάζονται, παίρνουν πάρα πολλά χρήματα.

Έτσι, η Σάντερλαντ, με την… περιουσία που αποκόμισε από τα μόλις 8 παιχνίδια της που μεταδόθηκαν τηλεοπτικά, ξεπέρασε τα αντίστοιχα έσοδα που έχουν η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους και η Μονακό, οι οποίες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη χώρα τους και ως εκ τούτου πήραν και το μεγαλύτερο κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα.

Παράξενο, σοκαριστικό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Δείτε τα συνολικά έσοδα των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ στην παρακάτω φωτογραφία.

premier-league-prize-money

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή