Οι πιο άτυχοι ποδοσφαιριστές του κόσμου

4885

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο και ικανότητα, αλλά δεν κατάφεραν αυτά που θα άξιζαν γιατί στάθηκαν άτυχοι. Γι’ αυτούς θα μιλήσουμε σε αυτό το κείμενο.

Άκινφεεφ

igor-akinfeev-igor-akinfeev_3366428Όποιος τον έχει παρακολουθήσει θα έχει καταλάβει ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακας. Όμως στάθηκε άτυχος σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως στο γεγονός ότι δέχτηκε για 40 σερί ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι έχει το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ στον θεσμό. Παίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το 2003 και βασικός για πολλά χρόνια στην εθνική Ρωσίας, με την οποία παίζει από το 2004.

Εουσέμπιο

tumblr_ml1ld5utoe1s6buiuo1_1280Στην Πορτογαλία τον θεωρούν καλύτερο και του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φίγκο. Ο Εουσέμπιο ήταν άνθρωπος των γκολ. Θέλετε να σας πω το απλό; Ότι σε αγώνες πρωταθλήματος είχε 317 τέρματα σε 301 συμμετοχές..! Απίστευτο και, όμως, αληθινό. Με την Μπενφίκα σας λέω μόνο. Γιατί συνολικά είχε 431 ματς και 423 γκολ (σε πρωτάθλημα μόνο). Ο Εουσέμπιο λοιπόν, πήρε μόνο ένα Ευρωπαϊκό σε συλλογικό επίπεδο παρά το γεγονός ότι πήγε σε 7. Ήθελε να άρει την κατάρα και προσπάθησε γι’ αυτό, αλλά δεν τα κατάφερε. Διέπρεψε την δεκαετία του ’60 και ’70.

Μίχαελ Μπάλακ

bayer-leverkusen-v-barcelona-michael-ballack_2718775Ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ που έχει βγάλει στην ιστορία της το γερμανικό ποδόσφαιρο. Σε Μπάγερν Μονάχου, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Τσέλσι έκανε μεγάλη καριέρα. Άτυχος ο τύπος, όμως. Πήρε πολλά πρωταθλήματα, αλλά πήγε 2 τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και τους έχασε. Επίσης πήγε τελικό με την εθνική Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2002 και τον έχασε. Επίσης πήγε και στους “4” του Μουντιάλ του 2006! Ακόμα ένας στη λίστα.

Ράμσεϊ

arsenals-aaron-ramseyΣτην Ουαλία όλοι έλεγαν ότι πρόκειται για τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα γίνει σαν τον Γκιγκς. Τέτοιο όνομα. Όμως, το μόνο που έχει καταφέρει είναι όταν σκοράρει, όλοι να φοβούνται. Και αυτό γιατί όλος ο πλανήτης το έχει συνδυάσει έτσι. Ο Ράμσεϊ, βάζει λίγα γκολ, αλλά όταν το κάνει αυτό, μετά από 2-3 μέρες χάνει την ζωή του κάποιος διάσημος.

Αντρές Εσκομπάρ

andres-escobar-1150x767-1Γράφοντας αυτό το κείμενο, και φτάνοντας σε αυτό το όνομα, κάτι με έπιασε. Γιατί καλά όλα τα παραπάνω, αλλά αυτός εδώ ο ποδοσφαιριστής είναι ο πιο άτυχος όλων. Ο τύπος που σκόραρε ένα αυτογκόλ και τον πυροβολήσαν στην Κολομβία. Διαβάστε επί του θέματος στο άρθρο που είχαμε γράψει εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή