Οι ομορφότερες τενίστριες!

1642

Πρόκειται για αθλήτριες που κάνουν… break στις καρδιές των ανδρών και ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία, κάνοντάς μας όλους να αγαπήσουμε περισσότερο το τένις…


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΛΙΑΜΙΡΑΣ

Στη λίστα βρίσκονται τεράστια ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως η Μαρία Σαράποβα και η Ανα Ιβάνοβιτς, που έχουν φανατικούς θαυμαστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τη δεκάδα συμπληρώνει η «Ατζελίνα Τζολί» του αθλητισμού, Πέτρα Ουμπεράλοβα, η οποία έχει παραδεισένια ομορφιά και είναι θέμα χρόνου να «λάμψει» και εντός γηπέδου.

Μαρία Σαράποβα

Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών! Η «νεράιδα» του παγκόσμιου αθλητισμού με το σαγηνευτικό βλέμμα και τα πανέμορφα μάτια. Η Ρωσίδα τενίστρια, που είναι δίχως αμφιβολία η γυναίκα που θα ήθελε κάθε άνδρας να έχει στο πλευρό του, έχει εκατομμύρια θαυμαστές και ορισμένοι από αυτούς είναι τρελά ερωτευμένοι μαζί της! Το 2008 μάλιστα είχε συλληφθεί στις ΗΠΑ ένας νεαρός ονόματι Λέοναρντ Τέιλορ, ο οποίος σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές ήθελε να προσεγγίσει τη «Μάσα», να την παντρευτεί και μετέπειτα να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της!

sharapova

Ανα Ιβάνοβιτς

Η μελαχρινή «γοργόνα» του γυναικείου τένις, που κατάφερε να ξεφύγει από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και να φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Η Σέρβα με την παραδεισένια όψη και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, που όταν ήταν μικρή αναγκαζόταν να κάνει προπονήσεις σε κλειστό κολυμβητήριο υπό τον φόβο των βομβαρδισμών, ανάγκασε όλο τον πλανήτη να μιλάει για τα κατορθώματά της. Η Ιβάνοβιτς πρόσφατα μάλιστα έγινε πρώτο θέμα στα κουτσουμπολίστικα περιοδικά για τη σχέση της με τον Γγερμανό ποδοσφαιριστή Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τις φήμες να τους θέλουν να έχουν παντρευτεί κρυφά!

ivanovic

Ντανιέλα Χαντούκοβα

Ο,τι και να πει κανείς για την Ντανιέλα είναι λίγο. Πρόκειται για ένα υπέροχο πλάσμα με απίστευτη ομορφιά και τεράστιο ταλέντο. Η 32χρονη Σλοβάκα μπορεί πλέον να μη συναρπάζει τα πλήθη με τις εμφανίσεις στα κορτ, όμως συνεχίζει να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον κόσμο. Εξάλλου, είναι από τις λίγες αθλήτριες που έχουν χαρακτηριστεί ως «sex symbol». Εκτός από την ομορφιά της έχει να επιδείξει τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, καθώς έχει δημιουργήσει το ίδρυμα «DH», που βοηθάει τα παιδιά στην Καμπότζη, που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV.

Daniela_Hantuchová

Γουτζίν Μπουσάρντ

Το νέο pop είδωλο του παγκοσμίου τένις. Η Καναδέζα που έλαμψε το 2014 για τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στα Grand Slams, αλλά και για τη «δροσερή» παρουσία της εκτός γηπέδων. Η 21χρονη, ωστόσο, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που κέρδισε μέσω των επιτυχιών της, με αποτέλεσμα το 2015 να… καταποντιστεί! Η Γιουτζίν έδωσε μεγαλύτερη βάση στα social media, προβάλλοντας στους θαυμαστές της τα κάλλη της και τις περιπέτειές της ανά τον κόσμο. Αυτό, πάντως, δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί πρόκειται για μία από τις πιο καυτές τενίστριες στον κόσμο.

bousard

Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα

Οσο μπόι της λείπει τόσο νάζι και ομορφιά έχει αυτό το κορίτσι. Η 26χρονη Σλοβάκα τενίστρια μπορεί να μην υπερβαίνει τα 160 εκατοστά σε ύψος, ωστόσο φροντίζει πάντα να μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα, με τις εντός αλλά και εκτός γηπέδων εμφανίσεις της. Οι αποκαλυπτικές της φωτογραφίσεις έχουν χιλιάδες χτυπήματα στο διαδίκτυο, με την ίδια πάντως να δηλώνει πιστή στον αγαπημένο της Μίσο Ναβάρα. Η Ντομίνικα εκτός από αθλητική έχει και σχεδιαστική «φλέβα», καθώς πλέον έχει δημιουργήσει τη δικιά της σειρά ρούχων και αξεσουάρ, με τον διακριτικό τίτλο «Pome».

tsimpoulkova

Σοράνια Κιρστέα

Το alter ego της Ανα Ιβάνοβιτς! Η Ρουμάνα, που μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με τη Σέρβα τενίστρια, δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορυφαία δεκάδα. Οι δυο τους μάλιστα κάνουν συχνά-πυκνά και μαζί διακοπές! Δυστυχώς, όμως, η Σοράνια έμεινε μόνο στην εξωτική ομορφιά της και δεν κατάφερε ποτέ να μεγαλουργήσει στο παγκόσμιο τένις. Η 25χρονη, που μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει ως ίνδαλμά της τον Ρότζερ Φέντερερ, έχει πλέον κατρακυλήσει στο 243 της παγκόσμιας κατάταξης. Μπορεί, ωστόσο, ακόμα να περηφανεύεται για το εκθαμβωτικό της βλέμμα.

Cirstea

Κάρολιν Βοζνιάκι

Στα πρώτα της βήματα είχε τη φήμη της ντροπαλής, με τις κινήσεις της στα social media να είναι ιδιαίτερα προσεγμένες. Η σέξι φωτογράφισή της για το «Sports Illustrated», ωστόσο, ήρθε να αναδείξει τις κρυφές… χάρες της εντυπωσιακής Δανέζας, η οποία τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι καμπύλες της και το αστείρευτο νάζι της. Η Δανέζα τενίστρια πρόσφατα χώρισε με τον γκόλφερ Ρόρι Μακιλρόι, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί και σκόπευε να παντρευτεί. Ευτυχώς, ωστόσο για τον ανδρικό πληθυσμό ο γάμος… σχόλασε και πλέον ο δρόμος είναι… ορθάνοιχτος για τους επίδοξους γαμπρούς.

Caroline Wozniacki of Denmark holds her ankle after falling in her women's singles tennis match against Petra Cetkovska of the Czech Republic at the Wimbledon Tennis Championships, in London June 26, 2013. REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN - Tags: SPORT TENNIS)

Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα

Ακομπλεξάριστη και σέξι. Η Πολωνέζα δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη στον φακό του ESPN, με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η 26χρονη, που έχει κατακτήσει πέντε σερί χρονιές τον τίτλο της πιο αγαπημένης τενίστριας (2011-2015), θέλει συνεχώς να προκαλεί τα ανδρικά βλέμματα με τις εντός και εκτός κορτ εμφανίσεις της. Εχει φανατικούς θαυμαστές και απολαμβάνει την αναγνώριση και το χειροκρότημα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν αγωνίζεται. Εχει αδερφή την επίσης τενίστρια Ούρσουλα, με την Αγκνιέσκα πάντως να είναι η πιο καυτή από τις δύο.

radvienska

Πέτρα Ουμπεράλοβα

Μπορεί το όνομά της να είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, ωστόσο όποιος τη δει είναι απίθανο να την ξεχάσει. Πρόκειται για την Ατζελίνα Τζολί του γυναικείου τένις, με την «παραδεισένια» ομορφιά της και το πλούσιο στήθος της να προκαλούν αλλεπάλληλα… εγκεφαλικά στους λάτρεις του ωραίου φύλου. Η Σλοβάκα μάλιστα φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα, καθώς συχνά-πυκνά επισκέπτεται την Κρήτη για να αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά του Ηρακλείου. Τον Μάρτιο του 2014 κατέκτησε και τον τίτλο στα διπλά, έχοντας τη βοήθεια της Καθίνκαβον Ντέιτσμαν.

uberalova

Αντρέα Μίτου

Η Ρουμάνα μπορεί να μην έχει πετύχει κάποια σημαντική διάκριση, ωστόσο πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο καυτές τενίστριες του πλανήτη. Η ίδια μάλιστα φροντίζει να αναδεικνύει την ομορφιά της, ανεβάζοντας κατά καιρούς σέξι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος δέχεται χιλιάδες επισκέψεις. Είναι αδερφή του ποδοσφαιριστή Αλεξάντρου Μίτου και έχει ως ίνδαλμά της τον Ρότζερ Φέντερερ. Μάλιστα, άδραξε την ευκαιρία και πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Οπεν συνάντησε και φωτογραφήθηκε με τον Ελβετό! Πρόκειται, λοιπόν, για ένα «διαμάντι» που είναι έτοιμο να λάμψει!

Andreea-Mitu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή