Η Μίλαν έδωσε 102 εκατ. για… ζέσταμα!

2372
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν και αφού το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ανήκε πλέον σε κινεζική εταιρεία, η Μίλαν φαίνεται αποφασισμένη η νέα χρονιά να είναι η δική της!

Έτσι, πριν καν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο, οι “ροσονέρι” έχουν δώσει ήδη 102 εκατ. ευρώ για τις προσθήκες που έκαναν! Πρώτος και καλύτερος ο Πορτογάλος επιθετικός, Αντρέ Σίλβα, για τον οποίο χρειάστηκε να καταβληθούν 38 εκατ. ευρώ στην Πόρτο. Δεύτερος ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ της Βόλφσμπουργκ, που θα ενισχύει το αριστερό άκρο της άμυνας και για τον οποίο βγήκαν από τα ταμεία 18 εκατ. Δύο μεταγραφές που σίγουρα δίνουν προοπτική και ταλέντο στην ενδεκάδα της Μίλαν.

Η ιταλική ομάδα απέκτησε επίσης στον 20χρονο χαφ Φρανκ Κεσιέ με 28 εκατ. από την Αταλάντα, ενώ άλλα 18 εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για τον Ματέο Μουσάτσιο. O 26χρονος στόπερ αποκτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, ενισχύοντας και την πολύπαθη άμυνα των “ροσονέρι”. Πρόκειται για παίκτες ενδεκάδας, που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τη Μίλαν να επιστρέψει στον πρωταθλητισμό.

Άλλωστε, ακόμα έχουμε Ιούνιο, ποιος πιστεύει ότι η διοίκηση της ομάδας θα σταματήσει εδώ τη μεταγραφική ενίσχυση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή