Η κόκκινη κάρτα που δεν είδαν

2625

Δεν είναι συχνό φαινόμενο. Κάποιοι τη γλιτώνουν πολλές φορές εξαιτίας του ονόματός τους και της βαρύτητας που φέρουν, ωστόσο έστω και μία κόκκινη κάρτα, δεν γίνεται, δεν μπορεί να μην έχουν πάρει ποτέ σε μακροχρόνια καριέρα τους στα γήπεδα. Κι όμως… Υπάρχουν παίκτες που στην πλούσια καριέρα τους δεν αποβλήθηκαν ποτέ τους.

5. ΝΤΑΜΙΕΝ ΝΤΑΦ

duff-1414602448

18 χρόνια καριέρας στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τις Φούλαμ, Μπλάκμπερν, Τσέλσι και Νιούκαστλ, ο Ιρλανδός δεν αποβλήθηκε ποτέ από παιχνίδι. Ούτε μία φορά.

4. ΡΑΟΥΛ

raul-real-madrid-bernabeu_3364307

Η σημαία και ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει πάνω από 550 παιχνίδια με τους μαδριλένους αλλά ποτέ του δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

3. ΡΑΪΑΝ ΓΚΙΓΚΣ

soccer-manchester-united-fc-ryan-giggs-premier-league-1920x1080-wallpaper

Σε 672 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην 24ετή καριέρα του ο Ουαλός πήρε τα πάντα πλην της… κόκκινης κάρτας.

2. ΦΙΛΙΠ ΛΑΜ

Philipp-Lahm-Bayern-Munich_3130018

Αυτό κι αν είναι περίεργο αλλά και αξιοθαύμαστο. Ο Φίλιπ Λαμ, έχει αυξημένες ως μπακ αρμοδιότητες στην άμυνα ωστόσο δεν έχει αποβληθεί ποτέ με κόκκινη κάρτα. Μέχρι στιγμής στην 11ετή καριέρα του δεν έχει πάει για… πρώιμο ντουζ στα αποδυτήρια.

1. ΓΚΑΡΙ ΛΙΝΕΚΕΡ

lineker_leicester_2

Αυτός ο τύπος είναι ακόμα πιο απίστευτος. Αναφέραμε αυτούς που δεν έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα. Ο Άγγλος σκόρερ όμως με 14ετή παρουσία σε Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ δεν έχει πάρει καν… κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή