Η καλύτερη του Στέρλινγκ με Γκουαρδιόλα

213

Η δεύτερη χρονιά του Στέρλινγκ στο Μάντσεστερ με τη φανέλα της Σίτι, φαίνεται πως είναι η καλύτερη στην καριέρα του για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Ο νεαρός Άγγλος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα και αυτό τον έχει “ελευθερώσει” στον τρόπο παιχνιδιού του. Και αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Άρσεναλ, που έπαιξε σαν κλασικός φορ, λόγω της απουσίας του Κουν Αγκουέρο. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η θέση του, ο Στέρλινγκ απείλησε την άμυνα της Άρσεναλ και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει και το γκολ της νίκης με τρομερή ενέργεια από τα πλάγια.

Έτσι έφτασε και τα 5 γκολ φέτος ο νεαρός σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και ακόμα η σεζόν έχει πολύ… δρόμο. Όπως όλα δείχνουν ο Στέρλινγκ θα κάνει την καλύτερή του χρονιά φέτος αναφορικά με την παραγωγικότητά του. Και ήδη τα έχει καταφέρει σε ένα… κομμάτι.

raheem-sterling-1458898539-800

ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ

Πέρσι, στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Στέρλινγκ είχε 6 τέρματα και 2 ασίστ. Δηλαδή, είχε βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα του σε 8 γκολ.

Και φέτος ήδη έχει ξεπεράσει την περσινή του απόδοση σε ένα σκέλος. Στις ασίστ, αφού έως τώρα έχει 4, ενώ με ένα γκολ ακόμα θα φτάσει και τον αριθμό τερμάτων που είχε πέρσι.

Από εκεί και πέρα, και με τη φανέλα της Λίβερπουλ το 2014-15 είχε 7 τέρματα και 8 τελικές, ενώ στην καλύτερή του χρονιά έως τώρα στην καριέρα του, το 2013-14, είχε 9 τέρματα και 7 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αλλά φέτος, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο ο 22χρονος δείχνει σε τρομερή κατάσταση και ήδη πραγματοποιεί την καλύτερή του χρονιά με τη φανέλα της Σίτι. Και όπως δείχνει, θα ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού κατά μέσο όρο βοηθάει την ομάδα του με γκολ ή ασίστ ανά 134 λεπτά, ενώ τη χρονιά με τη Λίβερπουλ το έκανε ανά 138 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή