Η ηχηρή απάντηση του Νίκο Ρόσμπεργκ!

68

Και το λάθος που θα κάνει όποιος ξεγράψει τον Λιούις… Οι λάτρεις της F1 περιμένουν η αγωνία και το ενδιαφέρον να παραμείνουν «ζωντανά» μέχρι το Αμπου Ντάμπι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ

Εξι «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση και του φετινού πρωταθλήματος Formula 1, ήρθε η ανατροπή. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ξαναπέρασε στη θέση της βαθμολογίας που βρισκόταν μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν και πλέον μπορεί να βλέπει το μέλλον του πολύ πιο ευοίωνο. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes πέρασε στην κορυφή της κατάταξης με 8 παραπάνω πόντους από τον ομόσταβλό του, δίνοντας στη Σιγκαπούρη μια ηχηρή απάντηση τόσο στον Λιούις Χάμιλτον όσο και στους επικριτές του, που στις 31 Ιουλίου (μετά το γκραν πρι του Χόκενχαϊμ) τον είχαν ξεγράψει.

Παρ’ όλα αυτά, όποιος κάνει το λάθος να ξεγράψει αντιστοίχως τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή, επίσης θα κάνει τεράστιο λάθος. Αυτό μας έχει αποδείξει και η εμπειρία των τελευταίων χρόνων, αλλά και το προηγούμενο της σεζόν που διανύουμε. Εκείνο που προσωπικά περιμένω, είναι το… θερμόμετρο να χτυπάει «κόκκινο» μέχρι και τον 21ο αγώνα του 2016, στο Αμπου Ντάμπι, εκεί που θα πέσει και η αυλαία του. Εχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι μπορεί η κόντρα να είναι μόνο μεταξύ δύο, αλλά η μικρή διαφορά που έχουν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι κάτι που δεν ξενερώνει όσους ασχολούνται με την F1 φανατικά. Προσωπικά, θα ήθελα να δω τον Ρόσμπεργκ να καρπώνεται κάποια στιγμή και εκείνος τους κόπους από τη χρόνια προσπάθεια στη Mercedes, αλλά ως φίλαθλος το πρώτο που θέλω είναι το θέαμα.

Τέλος, να αναφέρω και τη χαρά μου που θα δω έστω και για έναν ακόμη αγώνα στα Moto GP τον Νίκι Χέιντεν. Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 μπορεί να μην είναι και ο σπουδαιότερος αναβάτης που έχουμε δει στο σπορ, ωστόσο δεν παύει να δίνει μια έξτρα λάμψη σε αυτό, με την 217η εκκίνησή της καριέρας του την προσεχή Κυριακή (25/09) στην Αραγονία. Ο Χέιντεν θα αντικαταστήσει στην Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Honda τον φετινό νικητή στο Ασεν, Τζακ Μίλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή