Η επόμενη μεταγραφή της Άρσεναλ

1066
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, την ακριβότερη της ιστορίας της, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ. Πρόκειται για σπουδαία προσθήκη, που όμως δεν θα είναι η μοναδική…

Γι’ αυτό τον λόγο ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζει ήδη το επόμενο χτύπημά του… Πιστός στις συνήθειές του, έχει στην κορυφή των προτιμήσεών του νεαρούς παίκτες, με τους οποίους θέλει να δουλέψει και να τους αναδείξει σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Όπως έκανε με τον Τιερί Ανρί, όπως θέλει να κάνει και με τον Κιλιάν Εμπαπέ…

Ωστόσο, η περίπτωση του Εμπαπέ δεν είναι απλή, έτσι ο Αλσατός τεχνικός έχει στραφεί σε έναν άλλο πιτσιρικά της Μονακό. Ο Τόμας Λεμάρ αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι της καλοκουρδισμένης μηχανής του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού με την ποιότητα και τις ικανότητές του συνέβαλε τα μέγιστα στην απογείωση της Μονακό. Ο Λερμάρ έχει κλέψει την καρδιά του Βενγκέρ, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τον φέρει στο Λονδίνο.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει η Μονακό να ικανοποιηθεί οικονομικά, αφού πρόκειται για παικταρά με τεράστια μεταπωλητική αξία. Η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της μέχρι και 30 εκατ. λίρες για να δελεάσει τους Γάλλους να της παραχωρήσουν τον εξτρέμ που σκόραρε 14 τέρματα τη σεζόν 2016-2017 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι απαιτήσεις της Μονακό είναι πάρα πολύ υψηλές, αφού φτάνουν τα 80 εκατ. λίρες! Το αν έχει σκοπό η διοίκηση των Λονδρέζων να φτάσει την πρότασή της σε τέτοια επίπεδα, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Αλλιώς, θα στραφεί στις άλλες λύσεις, με τη… σκυτάλη να πηγαίνει στον Ριγιάντ Μαχρέζ της Λέστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή