Οι 5 παίκτες που… διώχνει ο Κλοπ απ’ τη Λίβερπουλ!

1380

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πάρει τις αποφάσεις του για τη νέα χρονιά αναφορικά με τους ποιους παίκτες θα αφήσει να φύγουν από τη Λίβερπουλ…

Ο Γερμανός τεχνικός θα… διώξει 5 ποδοσφαιριστές, αφού ο ίδιος δεν τους υπολογίζει, έχοντας άλλα πλάνα με άλλους παίκτες στο μυαλό του.

Πάμε να τους δούμε έναν έναν…

Μαμαντού Σακό

Πέρσι έπαιξε δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας και γενικότερα δεν υπολογίζεται από την ομάδα. Δεν έχει καλές σχέσεις με την ομάδα και τον Κλοπ και με ένα ποσό των 30 εκατ. θα αποχωρήσει.

Ντάνιελ Στάριτζ

Έκανε κακή χρονιά και έχει τεθεί εκτός πλάνων. Βέβαια, έχει προβλήματα τραυματισμών και αυτό κάνει δύσκολο το να φέρει πρόταση. Επίσης ο ίδιος θέλει να μείνει. Όμως, ο Κλοπ δεν τον υπολογίζει.

Λάζαρ Μάρκοβιτς

Πέρσι δεν ήταν στην Λίβερπουλ. Είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Χαλ. Δεν απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την Λίβερπουλ και ο Κλοπ δεν τον θέλει στην ομάδα.

Αλμπέρτο Μορένο

Με 15 εκατ. λίρες η Λίβερπουλ θα πει “ναι” σε όποια πρόταση του έρθει. Ο Κλοπ δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Ο Μορένο αποτελεί ήδη ξένο… σώμα.

Λούκας Λέιβα

Ο ίδιος είπε ότι θέλει μία νέα… πρόκληση στη καριέρα του. Στη Λίβερπουλ βρίσκεται πολλά χρόνια και ο σύλλογος τον σέβεται. Ο Λούκας αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή