Οι 11 κορυφαίοι ελεύθεροι

2989

Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο τους με τις ομάδες που αγωνίζονται και μετά τον Γενάρη θα μπορούν να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Και μεταξύ αυτών, υπάρχουν παίκτες κορυφαίας κλάσης, όπως οι παρακάτω έντεκα.

ΧόνταUS Sassuolo, AC Milan, Celta Vigo - TIM Preseason Tournament

Στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Χόντα τελειώνει με την ομάδα της Μίλαν. Έτσι θα μπορέσει να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει από τον Γενάρη αν οι Ιταλοί δεν φροντίσουν να του ανανεώσουν.

Φερνάντο ΤόρεςFBL-EUR-C1-ROSTOV-ATLETICO

Βρίσκεται ξανά στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από το πέρασμα του από το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Τόρες είναι “σημαία” για τους Ισπανούς παρά το γεγονός ότι δεν θυμίζει τον παίκτη πριν αποχωρήσει για την Λίβερπουλ το 2007. Στα 33 του πλέον, τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και θα μπορέσει αν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος. Πάντως, δύσκολα θα αλλάξει κλαμπ, αφού θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Μίκαελ ΚάρικManchester United v Manchester City - EFL Cup Fourth Round

Βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια και φέτος τελειώνει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Φήμες λένε ότι ο 35χρονος θα μείνει στο “Όλντ Τράφορντ” για να κλείσει την καριέρα του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει.

Άριεν ΡόμπενFBL-GER-BUNDESLIGA-BAYERN-MUNICH-HOFFENHEIM

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου που παίζει στην Μπάγερν Μονάχου τα τελευταία έτη, μένει ελεύθερος φέτος. Ο Ρόμπεν, δεν έχει ανανεώσει και θα μπορέσει να επιλέξει ως ελεύθερος την ομάδα που θα συνεχίσει μετά το τέλος του χρόνου.

Ντανιέλε Ντε ΡόσιEmpoli FC v AS Roma - Serie A

Μετά από τον Τότι είναι ο δεύτερος αρχηγός της Ρόμα. Μία ζωή έχει περάσει στην ιταλική ομάδα και είναι “σημαία” και ο αγαπημένος των οπαδών. Πάντως, το συμβόλαιο του τελειώνει φέτος και αν δεν ανανεώσει θα μπορέσει να φύγει ως ελεύθερος.

Γιάγια ΤουρέManchester City v West Bromwich Albion - Premier League

Μετά από την Μπαρτσελόνα πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι και πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Φέτος με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει φανέλα βασικού και δείχνει να μην υπολογίζεται. Αυτό τον έχει πειράξει πολύ και σε συνδυασμό του ότι λήγει το συμβόλαιο του, δύσκολα θα ανανέωσει. Το καλοκαίρι λογικά θα είναι ελεύθερος.

Τσάβι ΑλόνσοBayern Muenchen v Borussia Moenchengladbach - Bundesliga

Ο Ισπανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του και ίσως το καλοκαίρι μείνει ελεύθερος. Στα 35 του, πολλοί λένε για την επιστροφή του στην Σοσιεδάδ, στην ομάδα που ξεκίνησε, για να κλείσει την καριέρα του.

ΦερναντίνιοManchester City v West Ham United - Premier League

Το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2013 τελειώνει φέτος για τον Φερναντίνιο και είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Η μεταγραφή του κόστισε 34 εκατ. λίρες, αλλά όποια ομάδα θέλει θα μπορέσει να συμφωνήσει μαζί του, εντελώς δωρεάν.

Πέπε

MADRID, SPAIN - OCTOBER 18:  Pepe of Real Madrid in action during the UEFA Champions League, Group F match between Real Madrid CF and Legia Warszawa at Santiago Bernabeu stadium on October 18, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Μετά από πολλά χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πέπε φέτος ίσως μείνει ελεύθερος. Το συμβόλαιο του τελειώνει και πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν και θα προσπαθήσουν να τον κλείσουν χωρίς να πληρώσουν για την μεταγραφή του.

Τιάγκο ΣίλβαFBL-FRA-LIGUE1-PSG-MARSEILLE

Πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβούς αμυντικούς του κόσμου. Ο Βραζιλιάνος, βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και ίσως αποχωρήσει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων των συλλόγων της Ευρώπης.

Σάντι ΚαθόρλαArsenal v Southampton - Premier League

Ο μέσος της Άρσεναλ βρίσκεται και αυτός στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους “κανονιέρηδες”. Ο Ισπανός, δεν έχει ανανεώσει ακόμα και αν δεν το κάνει σύντομα, αναμένεται να δεχτεί δεκάδες προτάσεις για τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή