Οι 10 πιο φορμαρισμένοι της Πρέμιερ Λιγκ!

472
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Διακοπή πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων έχουμε αυτή την εβδομάδα, έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να τσεκάρουμε τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα…

ΡΟΜΕΛΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ

Ο Βέλγος επιθετικός υπέγραψε στα 18 του στην Τσέλσι, όμως δεν κατάφερε να στεριώσει εκεί και πήγε στην Έβερτον. Φέτος έχει ξεκινήσει με 7 γκολ σε 11 ματς και δείχνει ότι το μέλλον τού ανήκει…

082915-3-soccer-romelu-lukaku-ob-pi-vresize-1200-675-high_-19

ΦΙΛΙΠ ΚΟΟΥΤΙΝΙΟ

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά μέχρι τώρα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Κινητήριος μοχλός της “μηχανής” του Γίργκεν Κλοπ είναι ο Κοουτίνιο. Ο επιτελικός χαφ σκοράρει και πασάρει με ευκολία, συμμετέχει στο πρέσινγκ ψηλά και αποτελεί βασικό μέλος της ενδεκάδας. Έχει πετύχει 5 γκολ.

js86406148

ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΠΑΓΙΕ

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να μην έχει ξεκινήσει καλά φέτος, όμως ο Γάλλος μέσος δεν καταλαβαίνει από τίποτα… Μετά από ένα φοβερό Euro το καλοκαίρι, συνεχίζει να αποτελεί τον ηγέτη των “σφυριών” και αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα και η ομάδα θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της.

maxresdefault

ΕΝΓΚΟΛΟ ΚΑΝΤΕ

Μετά από τις εκπληκτικές εμφανίσεις και την κατάκτηση του τίτλου πέρυσι με τη Λέστερ, ο Καντέ αποκτήθηκε από την Τσέλσι αντί 32 εκατ. λιρών. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ ήταν αυτό που έλειπε από τους “μπλε”, ένα μηχανάκι στο κέντρο που θα κόβει, θα πιέζει και θα βγάζει την μπάλα μπροστά. Δικαίως ο Κόντε είναι ευχαριστημένος με αυτόν.

Chelsea v West Ham United - Premier League

ΤΟΜΠΙ ΑΛΝΤΕΡΒΑΪΡΕΛΝΤ

Οι αμυντικοί σπάνια παίρνουν τα εύσημα που τους αξίζουν, καθώς δεν σκοράρουν συχνά. Ωστόσο, όταν είσαι η Τότεναμ και έχεις μια από τις καλύτερες άμυνες φέτος στην Αγγλία, σίγουρα είσαι ευχαριστημένος από τα στόπερ σου. Βερτόνχεν και Αλντερβάιρελντ στήνουν… τείχος μπροστά από το τέρμα, με τον δεύτερο ειδικά στα 27 του να δείχνει παγκόσμιας κλάσης αμυντικός…

toby-alderweireld

ΜΕΣΟΥΤ ΟΖΙΛ

Πριν από λίγες μέρες πέτυχε ένα τόσο μαγικό όσο και… αλήτικο γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λουντογκόρετς, αλλά και στο πρωτάθλημα είναι εξίσου καταπληκτικός. Ο Γερμανός είναι το μυαλό της Άρσεναλ, βγάζει ασίστ και στη… σκιά του και οδηγεί τους “κανονιέρηδες”. Έχει πετύχει φέτος 3 γκολ.

arsenal-v-bournemouth

ΚΕΒΙΝ ΝΤΕ ΜΠΡΟΥΙΝΕ

Έφυγε από την Τσέλσι κακήν κακώς το 2014, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ… εσπευσμένα, αφού η Μάντσεστερ Σίτι έσκασε 55 εκατ. λίρες. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Γκουαρδιόλα, έχει πετύχει 2 γκολ και δώσει πολλές ασίστ. Μαζί με Στέρλινγκ και Αγκουέρο συνθέτουν μια εκπληκτική τριάδα.

kevin-de-bruyne-man-city-v-psg-champions-league-qf-second-leg-celeb_3447713

ΝΤΑΒΙΝΤ ΝΤΕ ΧΕΑ

Μέσα στην απελπισία της Γιουνάιτεντ, μια ηλιαχτίδα ελπίδας προβάλλει και αυτή είναι ο Ισπανός γκολκίπερ. Ήρθε στην ομάδα το 2011, πέρασε πολλά και δέχτηκε την αμφισβήτηση, ωστόσο ειδικά φέτος είναι ο φύλακας άγγελος των “κόκκινων διαβόλων” και συγκαταλέγεται στους καλύτερους του κόσμου στη θέση του.

david-de-gea-man-utd_3436202

ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΙΛΒΑ

Εξαιρετική τεχνική, πάσα ακριβείας και μεγάλη εμπειρία διακρίνουν τον 30χρονο Ισπανό, ο οποίος όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται. Μπορεί να μην πέφτουν πάνω του τα φώτα όσο θα έπρεπε, όμως η Σίτι γνωρίζει καλά τι διαμάντι έχει στις τάξεις της, που ειδικά φέτος λάμπει και… τυφλώνει.

david-silva

ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Έχει πάρει φωτιά φέτος και σκοράρει σαν τρελός. Ο Αργεντινός έχει 8 γκολ σε εννιά ματς στην Πρέμιερ και 14 συνολικά στη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι είναι σε σούπερ φόρμα και ξέρει πώς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Φέτος είναι πραγματικός… φονιάς και εύκολα συμπεριλαμβάνεται στους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη.

sergio-aguero-manchester-city_3358974

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή