Οι 10 μεγαλύτερες ρήτρες παικτών όλου του κόσμου

2751

Σας παρουσιάζουμε τις 10 πιο υψηλές ρήτρες ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο. Τι ζητάει η κάθε ομάδα για να δώσει το μεγάλο της… αστέρι; Τα ποσά, πραγματικά ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια. Να σημειώσουμε ότι σε αυτή τη λίστα δεν βρίσκεται ο Πογκμπά, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την ρήτρα που έχει βάλει στον Γάλλο.

Κόκεkoke-atletico-madrid

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης πολύ δύσκολα θα φύγει από την ομάδα με μεταγραφή. Το συμβόλαιο του 24χρονου έχει ρήτρα 60 εκατ. Ευρώ. Ο Σιμεόνε έχει βασιστεί πάνω του και ο Κόκε είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της θέσης του. Για τον νεαρό μέσο, είχε ενδιαφερθεί η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα, αλλά και οι δύο θα πρέπει να πληρώσουν πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Ράιαν Γκάουλντimg_0095

Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Κατάγεται από την Σκωτία και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός βρισκόμενος στο 20 έτος της ηλικίας του. Η ρήτρα που έχει ο Γκαόυλντ είναι στα 60 εκατ. Ευρώ. Η Σπόρτινγκ δεν έχει σκοπό να πουλήσει όσο όσο τον νεαρό και αυτό το έχει αποδείξει όταν του πρόσφερε το συμβόλαιο. Ο μεσοεπιθετικός από την Σκωτία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και ο ίδιος είχε πει “όχι” στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα έχει θέση βασικού.

Έμερικ Λαπόρτεhi-res-180114239-aymeric-laporte-of-athletic-club-runs-for-the-ball_crop_exact-768x682

Ο αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ο όγδοος στη σχετική λίστα. Η ρήτρα του είναι στα 72 εκατ. Ευρώ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων και κυρίως από την Πρέμιερ Λιγκ και γι’ αυτό οι άνθρωποι της Μπιλμπάο ήθελαν να “κλειδώσουν” τον παίκτη. Πρόκειται για ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σέντερ μπακ ο οποίος είναι γεννημένος στην Γαλλία και όποιος σύλλογος θα θελήσει να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη.

Γκάρεθ Μπέιλhd-gareth-bale-real-madrid_5rpkmod8odyr1g754ceqpe19d-1

Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά για τον Μπέιλ. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ρήτρα 108 εκατ. Ευρώ. Βέβαια ο ίδιος για να ενταχθεί στην “βασίλισσα” από την Τότεναμ είχαν δαπανηθεί 90 εκατ. Ευρώ περίπου. Ο Ουαλός πάντως, έχει δικαιολογήσει τα λεφτά του ως τώρα.

Τζόρντι Άλμπααλμπα τζόρντι

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του κόσμου. Ο Άλμπα έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα το οποίο λήγει το 2020 και οι “μπλαουγκράνα” έχουν… κλειδώσει τον παίκτη αφού του έχουν βάλει ρήτρα 150 εκατ. Ευρώ.

Σέρχιο Ράμος1473417236_567884_1473417962_noticia_normal

Ο άνθρωπος που ξελασπώνει την Ρεάλ Μαδρίτης συνέχεια σε όλες τις δύσκολες στιγμές, Σέρχιο Ράμος, έχει μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα, για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, θα χρειαστεί ο σύλλογος να δώσει 180 εκατ. Ευρώ. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Ράμος είναι σημαία της Ρεάλ πλέον και δύσκολα υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Νέιμαρneymar_celebrates-vresize-1200-675-high_-23

Ο Νέιμαρ βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως έχει “δέσει” άριστα με τους Σουάρες και Μέσι. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα επιθετικά “τρία” που υπάρχουν στον κόσμο αυτή την στιγμή και οι “μπλαουγκράνα” δεν θέλουν να το χάσουν. Έτσι, έχουν βάλει ρήτρα στον Βραζιλιάνο επιθετικό, που φτάνουν τα 190 εκατ. Ευρώ.

Αντρές Ινιέσταandres-iniesta-cropped_xzcuoq4xuk4o1b7cm7yif5hfj

Το ξέρω ότι θα περιμένατε άλλον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο Νο3 της λίστας. Όπως τον Πογκμπά, τον Ρονάλντο ή τον Μέσι. Όμως, βρίσκεται ο Ινιέστα. Το μυαλό της Μπαρτσελόνα έχει ρήτρα 200 εκατ. Ευρώ.

Λιονέλ Μέσιlionel-messi-cropped_10zhr0zt5qgay1m8x1r8vn43ig

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην λίστα αυτή ο Λιονέλ Μέσι. Για πολλούς ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει ρήτρα 250 εκατ. Ευρώ και ο Αργεντινός πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από τους “μπλαουγκράνα”.

Κριστιάνο Ρονάλντοcristiano-ronaldo-real-madrid-atletico-celeb-goal_3835857

Τα λεφτά που δίνονται στο ποδόσφαιρο ξεφεύγουν πολλές φορές από την πραγματικότητα. Και έτσι έγινε και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βάλει ρήτρα 1 δις θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πούνε σε όλους ότι δεν θέλουν και δεν πρόκειται να τον πουλήσουν. «Εάν η Παρί θέλει τον Ρονάλντο, είναι απλό. Πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του που είναι 1.000.000.000 ευρώ», είχε πει ο πρόεδρος της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή