Γιατί οι οπαδοί μισούν αυτούς τους 5 συλλόγους

3844

ΖενίτZenit St Petersburg v Anzhi Makhachkala - Russian Premier League

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ρωσικές ομάδες και ίσως η κορυφαία τα τελευταία χρόνια με συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ενώ ο σύλλογος πήγαινε από το καλό στο καλύτερο το 2012 οι οπαδοί της ομάδας εμφάνισαν τα “ρατσιστικά τους πιστεύω”. Μία τεράστια ομάδα των οπαδών της Ζενίτ ζήτησαν από τον σύλλογο να μην αποκτήσει ποδοσφαιριστές που είναι μαύροι στο χρώμα ή που είναι gay. Αυτό, προκάλεσε αντιδράσεις και η Ζενίτ απέκτησε πολλούς εχθρούς.

Μπαρτσελόναbarcelona

Πρόκειται για την καλύτερη ίσως ομάδα των τελευταίων ετών, αλλά όπως είναι λογικό έχει και πολλούς εχθρούς σε όλο τον κόσμο. Ειδικά οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης μισούν τους μπλαουγκράνα. Υπήρχε μία περίοδος που η ομάδα της Βαρκελώνης είχε “εύνοια” όπως λένε οι αντίπαλοι και το τρολάρισμα πήγαινε… σύννεφο. Αφού την ΟΥΕΦΑ την είχαν μετονομάσει σε UEFALONA. Βέβαια οι περισσότεροι λένε ότι τον ισχυρό όλοι τον “πολεμούν” και ίσως αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Μπάρτσα.

Γιουβέντουςjuventus

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύλλογο επί ιταλικού εδάφους, με τα περισσότερα πρωταθλήματα. Ωστόσο, έχει και τους περισσότερους εχθρούς στην Ιταλία. Γιατί όπως είπαμε και παραπάνω, τον ισχυρό και τον δυνατό, όλοι τον πολεμούν. Οι οπαδοί της Μίλαν, της Ίντερ, της Ρόμα μισού την Γιούβε και ειδικά από το 2006 και έπειτα όπου έπεσε στην β’ εθνική λόγω των “κάλπικων” πρωταθλημάτων του 2005 και του 2006 που τελικά αφαιρέθηκαν από τον σύλλογο.

Λίβερπουλliverpool

Είναι  η ομάδα στην Αγγλία με τους περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στους οπαδούς των άλλων ομάδων που θέλουν συνέχεια το κακό της ομάδας των “reds”. Χαρακτηριστικό αυτό που έγινε το 2014. Τότε όπου ο Τζέραρντ γλίστρησε και έκανε λάθος με τον Ντεμπά Μπα να παίρνει την μπάλα και να σκοράρει και έτσι η Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει το τίτλο. Εκείνη την ημέρα και για τις επόμενες, τόσο ο αρχηγός της ομάδας, όσο και γενικότερα η Λίβερπουλ και οι οπαδοί της, έβλεπαν όλη την Αγγλία να χαίρεται με την αποτυχία της, δείγμα του μίσους που έχουν προς την ομάδα τους.

ΤσέλσιFBL-ENG-PR-CHELSEA-EVERTON

Όλοι θα ήθελαν έναν πρόεδρο σαν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στην ομάδα τους. Να βάζει λεφτά με το… τσουβάλι και να φέρνει παικταράδες. Αυτό έγινε στην Τσέλσι με τον Ρώσο επιχειρηματία ο οποίος πήρε την ομάδα των “μπλε” και την έκανε μεγάλη δύναμη στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε στους αντιπάλους και όλοι χλεύαζαν αυτή την προσπάθεια. Λέγοντας ότι “δεν έχετε καμία ιστορία”. Επίσης, ο Τέρι μισείται τόσο πολύ, που όταν είχε γλιστρήσει στον τελικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ στην εκτέλεση ενός πέναλτι, όλοι πηδούσαν από την χαρά τους επειδή η Τσέλσι έχασε το τρόπαιο. Επίσης, από την στιγμή που ο Ντιέγκο Κόστα έχει πάει στους “μπλε” υπάρχει ακόμα ένας λόγος για να μισείται η ομάδα του Αμπράμοβιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή