Γιατί δεν μιλάει κανείς για τον Χάρι Κέιν;

640
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Συνήθως την επικαιρότητα και το ενδιαφέρον των φιλάθλων μονοπωλούν ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο και δευτερευόντως παίκτες όπως ο Σουάρες, ο Ντιμπάλα, ο Νεϊμάρ ή ο Γκριεζμάν. Όλοι αυτοί είναι γνωστοί για τη δεινότητά τους στο σκοράρισμα, καθώς πετυχαίνουν πολλά γκολ μέσα στη χρονιά.

Ωστόσο υπάρχει ένας επιθετικός, ο οποίος αν και έχει πάρει φωτιά μέσα στο 2017, σχεδόν κανείς δεν μιλάει για αυτόν. Ο Χάρι Κέιν είναι καυτός και φέτος και σκοράρει ακατάπαυστα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο ο Μέσι έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τον Άγγλο μέσα στο έτος που διανύουμε.

Μέσα στο 2017 ο Κέιν έχει πετύχει 36 γκολ σε 31 ματς! Μάλιστα έχει σημειώσει 6 χατ τρικ, με αποκορύφωμα αυτό στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στο “ΓΣΠ”. Σε αυτό το ματς σκόραρε με το δεξί πόδι, με το αριστερό και με το κεφάλι, δείχνοντας όλη την γκάμα των προσόντων του. Η ευχέρειά του στο γκολ έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του στην Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος τον εκθείασε: “Ο Ρονάλντο είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο, όπως είναι και ο Κέιν. Μάλιστα ίσως είναι και καλύτερος, αφού είναι και πιο νέος. Έχει ένα ειδικό χάρισμα, είναι… killer!”.

Μέσα στον Σεπτέμβριο ο Άγγλος φορ έχει ματώσει τα δίχτυα 13 φορές σε 8 αγώνες και ακολουθεί γι’ αυτόν το μεγάλο παιχνίδι στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο, σε ένα ματς με δύο από τους κορυφαίους γκολτζήδες των ημερών μας…

https://www.youtube.com/watch?v=GG15vzY6rYk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή