Για δέκα χρόνια τρώει γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

3394
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Οι συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη. Πρόκειται για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού, που κρατά σε ενδιαφέρον και αγωνία τους ποδοσφαιρόφιλους καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Γι’ αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές το αντιμετωπίζουν σαν γιορτή και σαν μια ευκαιρία να διακριθούν.

Όλοι; Όχι όλοι… Υπάρχει ένας παίκτης που δεν παίρνουμε όρκο κιόλας ότι ευχαριστιέται τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ιγκόρ Ακινφέεφ αναφερόμαστε, τον τερματοφύλακα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όταν κάθεται κάτω από τα δοκάρια σε αγώνα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  Ο Ρώσος γκολκίπερ δέχεται γκολ σε κάθε ματς εδώ και 10 χρόνια! Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στην εστία του ήταν την 1η Νοεμβρίου του 2006, όταν η ΤΣΣΚΑ απέσπασε ισοπαλία με 0-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

_75604199_russia_mm_getty

Έκτοτε, και για 42 συναπτά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ακινφέεφ δέχεται συνεχώς γκολ, μην μπορώντας να κρατήσει ανέπαφο το τέρμα του. Πρόκειται για πολύ αρνητικό ρεκόρ, αφού δείχνει ότι ίσως να μην μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν φταίει βέβαια μόνο αυτός, αλλά εννοείται ότι φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Футбол. РФПЛ. Матч ЦСКА - "Торпедо"

 

Να σημειώσουμε ότι και στο Γιουρόπα Λιγκ δεν τα πάει καλύτερα ο Ρώσος πορτιέρο, αφού και εκεί δέχεται γκολ σε κάθε ματς από τις 23 Αυγούστου του 2012. Σε εκείνο το ματς η ΤΣΣΚΑ είχε επικρατήσει με 1-0 εκτός έδρας της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο κακόμοιρος ο Ακινφέεφ σίγουρα θα βλέπει… σεντόνι και θα τον λούζει κρύος ιδρώτας!

Soccer - FIFA World Cup 2014 - Group H - Russia v South Korea - Arena Pantanal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή