Γι’ αυτή την ομάδα θέλει να παίξει ο Νεϊμάρ

5236
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Είναι ίσως ο καλύτερος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αυτήν τη στιγμή. Μετά από τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με τη Σάντος, όπου τράβηξε τα βλέμματα όλου του πλανήτη, έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, κάτι που ο ίδιος περιγράφει ως όνειρο.

“Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τον Μέσι, τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Πικέ. Ένιωθα ότι ήμουν σε… βιντεοπαιχνίδι. Με αυτούς έπαιζα Pro και τώρα είναι συμπαίκτες μου”, δήλωνε ο Νεϊμάρ, δείχνοντας ότι δεν πίστευε αυτό που ζούσε. Πρόθεση του ίδιου αλλά και της Μπαρτσελόνα είναι να μείνει για πολλά χρόνια κάτοικος Βαρκελώνης, αφού ο Λιονέλ Μέσι κάποια στιγμή θα σταματήσει και πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος τον ρόλο του ηγέτη.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει σκεφτεί ήδη ποια φανέλα θέλει να φορέσει, όταν και αν αποχωρήσει στο μέλλον από το “Καμπ Νου”. Θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του για μια συγκεκριμένη ομάδα και αυτή είναι η Φλαμένγκο, την οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές και έχει να λέει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της.

“Όταν έπαιξα αντίπαλός του στο Μαρακανά, εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, το πάθος και τον ενθουσιασμό τους. Δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε για την ομάδα τους ακόμα και όταν έχαναν”, είπε ο Νεϊμάρ και σίγουρα οι φίλοι της Φλαμένγκο θα άρχισαν ήδη να πανηγυρίζουν ακούγοντας αυτά τα λόγια…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή