Γι’ αυτές τις δύο θα επέστρεφε στην Πρέμιερ Λιγκ ο Μπέιλ

1084
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε σπάσει το ρεκόρ της ακριβότερης, με την Τότεναμ να βάζει στο ταμείο της 100 εκατ. ευρώ. Μετά από αρκετά χρόνια, ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους οπαδούς και τους ιθύνοντες της Ρεάλ, όσον αφορά την προσφορά του.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα και την ποδοσφαιρική του κλάση, ωστόσο έχει έφεση στους τραυματισμούς και αυτό τον έχει αφήσει εκτός από πολλά κρίσιμα ματς. Όσο καλός και να είναι ένας παίκτης, δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του αν είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Έτσι, ίσως το καλοκαίρι του 2017 αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Ο ίδιος έχει σκεφτεί ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προορισμοί για τη συνέχεια της καριέρας του. Θα επέστρεφε στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όχι στην ομάδα με την οποία έφτιαξε το όνομά του. Ο Μπέιλ θα ήθελε να παίξει είτε για την Τσέλσι είτε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι “μπλε” έχουν ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολλά λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε η Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί για τον Ουαλό πριν πάει στη Ρεάλ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή