Φεύγει από την Παρί, πάει στη Γιουνάιτεντ!

2857
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Το μεταγραφικό πλάνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδεύει καλώς, όπως δηλώνει και ο προπονητής της, Ζοσέ Μουρίνιο. Μπορεί κάποιες υποθέσεις να τράβηξαν καιρό και εντέλει να μην ευδοκίμησαν, όπως του Νεμάνια Μάτιτς, αλλά ο Λουκάκου και ο Λίντελοφ αποτελούν πολύ σπουδαίες προσθήκες.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ήθελαν και τον δεξιό μπακ της Μονακό, Φαμπίνιο, ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή, αλλά οι Μονεγάσκοι αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές και απαιτούν ένα ποσό της τάξεως των 40 εκατ. λιρών για να τον παραχωρήσουν. Έτσι, η Γιουνάιτεντ φαίνεται να κάνει πίσω και να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της, αλλά όχι μακριά από τη Γαλλία…

Όπως αναφέρεται σε βρετανικά ΜΜΕ, η αγγλική ομάδα έχει στο “στόχαστρό” της τον δεξιό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Σερζ Οριέ. Ο 24χρονος άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους, κάτι που έχει τονίσει και στον προπονητή του, Ουνάι Έμερι. Ο Έμερι προσπάθησε να τον μεταπείσει να παραμείνει, αλλά ο παίκτης προτιμά να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και η προοπτική της Γιουνάιτεντ τον έχει δελεάσει, όπως είναι λογικό.

hi-res-776c85ed109997404bccd740eb511ddc_crop_north

Άλλωστε, για την υπογραφή του Οριέ θα χρειαστούν περίπου 25 εκατ. λίρες, ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που θα χρειαζόταν για τον Φαμπίνιο. Έτσι η ομάδα του Μουρίνιο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την ενίσχυσή της με έναν παίκτη πρώτης γραμμής, όπως είναι ο Ιβοριανός αμυντικός. Tη σεζόν 2016-17 ο Οριέ είχε 23 συμμετοχές στο Σαμπιονά (4 ασίστ), 3 στο Κύπελλο, 1 στο Λιγκ Καπ και 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ (1 ασίστ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή