Ένας πραγματικός χαμός

644

Μετά από το διάλειμμα σ’ όλα τα πρωταθλήματα για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τους αγώνες των εθνικών ομάδων, όλες οι λίγκες επιστρέφουν. Και μάλιστα υπάρχουν αγώνες… φωτιά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Λίβερπουλ VS Έβερτον (01 Απριλίου)

Πρώτο παιχνίδι: Έβερτον – Λίβερπουλ 0-1

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Έβερτον. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο ομάδες, αφού οι λόγοι είναι ξεκάθαροι: Γόητρο και βαθμολογία. Η Λίβερπουλ είναι τέταρτη και θέλει να μείνει εκεί για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Έβερτον ελπίζει ακόμα και για τέταρτη θέση (και αυτή) αφού απέχει 6 βαθμούς. Συνεπώς αν νικήσει θα μειώσει στους 3. Στο πρώτο ματς η Λίβερπουλ είχε νικήσει στο 94’ με γκολ του Μανέ, σε ένα ντέρμπι με τα… όλα του.

Δείτε το γκολ του πρώτου ματς τον Δεκέβρη του 2016

 

Άρσεναλ VS Μαν. Σίτι (02 Απριλίου)

Πρώτο παιχνίδι: Μαν. Σίτι – Άρσεναλ 2-1

Η Άρσεναλ έχει βγει εκτός τετράδας και έχει 50 βαθμούς. Έξι λιγότερους από την Λίβερπουλ. Στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και με την Σίτι θέλει μόνο νίκη. Στο πρώτο ματς είχε χάσει με 2-1 και τώρα θέλει… εκδίκηση!

Δείτε στιγμιότυπα από το πρώτο ματς

https://www.youtube.com/watch?v=FBCz03sSHuQ

 

Νάπολι VS Γιουβέντους (02 Απριλίου)

Πρώτο παιχνίδι: Γιουβέντους-Νάπολι 2-1

Κακά τα ψέματα η Γιουβέντους δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Είναι με 8 πόντους πάνω από τη Ρόμα. Αλλά δεν έχει… όρεξη να αγχωθεί. Έτσι, στην έδρα της Νάπολι θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν να μείνουν στην πρώτη τριάδα για να βγουν Τσάμπιονς Λιγκ, αφού Ίντερ και Λάτσιο περιμένουν «γκέλα» και ελπίζουν. Στο πρώτο παιχνίδι είχε χάσει με 2-1 και τώρα θέλει… ρεβάνς.

Δείτε στιγμιότυπα από το πρώτο ματς

Μπενφίκα VS Πόρτο (01 Απριλίου)

Πρώτο παιχνίδι: Πόρτο – Μπενφίκα 1-1

Ίσως το μεγαλύτερο… ντέρμπι βαθμολογικά. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας βαθμός. Πρώτη η Μπενφίκα του Μήτρογλου, και δεύτερη η Πόρτο που θέλει να κάνει το «διπλό» για την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1.

Δείτε στιγμιότυπα από το πρώτο ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή