Έγραψε ιστορία η Ρεάλ Μαδρίτης!

354

Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου με δύο νίκες (2-1 στο Μόναχο και 4-2 στην παράταση στο “Μπερναμπέου”) και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 12ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Εκτός από τις δύο μεγάλες νίκες που πέτυχε, αλλά και την τεράστια πρόκριση στους “4”, η “βασίλισσα” έσπασε και ένα ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, έγινε η πρώτη ομάδα που έχει συμμετάσχει 7 συνεχόμενες χρονιές στα ημιτελικά! Από τη σεζόν 2010-11 μέχρι τη φετινή (2016-17) οι Μαδριλένοι προκρίνονται στους “4”, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να σπάει την γκίνια αρκετών χρόνων. Μετά από αυτόν, Αντσελότι, Μπενίτες και Ζιντάν τα κατάφεραν και οδήγησαν τόσο ψηλά τους “μερένχες”.

Η Ρεάλ το κάνει για 7η συνεχόμενη φορά, ξεπερνώντας την αιώνια αντίπαλό της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε καταφέρει κάτι ανάλογο για 6 φορές, από το 2008 έως το 2013. Να σημειωθεί ότι αν η Μπάγερν απέκλειε τη Ρεάλ, θα συμπλήρωνε και αυτή 6 συναπτές συμμετοχές στα ημιτελικά, αλλά έπεσε πάνω στον Ρονάλντο και τον… Κασάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή