Έχουν παίξει αντίπαλοι και με πατέρα, και με γιο!

2207
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πρόκειται για κορυφαίους ποδοσφαιριστές, είτε εν ενεργεία είτε παλαίμαχους, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο άθλημα. Οπότε είναι άκρως ενδιαφέρον όταν ανακαλύπτεις ότι στην πολύχρονη καριέρα τους έχουν αντιμετωπίσει ως αντιπάλους και πατέρα, και γιο!

ΡΟΜΠΙ ΦΑΟΥΛΕΡ

Liverpool v Birmingham

Όταν επέστρεψε στη Λίβερπουλ το 2006 αντιμετώπισε τον Άλεξ Μπρους, που αγωνιζόταν στην Μπέρμιγχαμ. Θα πρέπει να θυμήθηκε ότι πριν από μια δεκαετία και βάλε από τότε, έδινε συγκλονιστικές μάχες με τον πατέρα του, Στιβ Μπρους, στα ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΛΟΠ

Valencia V Sevilla - Copa del Rey

Ο βετεράνος γκολκίπερ της Πριμέρα Ντιβισιόν έχει αντιμετωπίσει τον Μαζίνιο με τη Βαλένθια, όταν αυτός έπαιζε στη Θέλτα, και αρκετά χρόνια μετά έπαιξε αντίπαλος και με τον γιο του, Τιάγκο Αλκάνταρα, όταν ο Βραζιλιάνος έπαιζε για την Μπαρτσελόνα.

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΤΟΤΙ

AS Roma v UC Sampdoria - Serie A

Ο αρχηγός της Ρόμα υπήρξε συμπαίκτης με τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο, αλλά και αντίπαλος όταν ο δεύτερος έπαιξε στην Πιατσέντζα. Τώρα ο Τότι αντιμετωπίζει τον γιο του, Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος παίζει στην Μπολόνια.

ΡΑΪΑΝ ΓΚΙΓΚΣ

Swansea City v Manchester United - Premier League

Το 2013 ο Ουαλός αντιμετώπισε τον Έλιοτ Λι, σε ματς Κυπέλλου της Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο είχε βρει σαν αντίπαλο τον πατέρα του νεαρού, Ρομπ Λι, ο οποίος αγωνιζόταν στη δυνατή τότε Νιουκάστλ τη δεκαετία του 1990.

ΧΟΣΕΜΠΑ ΕΤΣΕΜΠΕΡΙΑ

etxeberria

Ο παίκτης-θρύλος της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει αντιμετωπίσει πατέρα και γιο Μπουσκέτς. Τον Κάρλες που ήταν τερματοφύλακας και τον Σέρχιο που είναι τώρα χαφ, αμφότερους στην Μπαρτσελόνα.

ΤΖΙΑΝΛΟΥΙΤΖΙ ΜΠΟΥΦΟΝ

FC Torino v Juventus FC - Serie A

Ο σπουδαίος Ιταλός κίπερ έχει αντιμετωπίσει πολλούς… πατεράδες και γιους, τόσα χρόνια στη Γιουβέντους. Αρχικά, μετά τον Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ίντερ, έπαιξε και με τον γιο του στην Τζένοα, Τζιοβάνι. Το ίδιο συνέβη και με τους Κιέζα, Ερίκο και Φεντερίκο.

ΓΟΥΕΪΝ ΡΟΥΝΕΪ

FBL-ENG-PR-MAN UTD-LIVERPOOL

Ο Άγγλος επιθετικός είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το 2003 τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, όταν αυτός αγωνιζόταν στη Γουέστ Χαμ, ενώ βρήκε αντίπαλο και τον γιο του, Ντιέγκο, στην ίδια ομάδα.

ΠΑΟΛΟ ΜΑΛΝΤΙΝΙ

AC Milan's Paolo Maldini reacts during I

Ο πρώην αρχηγός της Μίλαν έχει αντιμετωπίσει την οικογένεια Αμπάτε, Μπενιαμίνο και Ιγνάσιο. Τον πατέρα με Ουντινέζε και Ίντερ και τον γιο με την Τορίνο.

ΧΟΑΚΙΝ

Betis' Joaquin Sanchez lies on the pitch

Ο Ισπανός έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Ισπανία και πρόλαβε να παίξει αντίπαλος με τον πατέρα και τον γιο Τσέρισεφ.

ΣΤΙΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Liverpool's English midfielder Steven Ge

Η μεγάλη μορφή της Λίβερπουλ πρόλαβε στην τελευταία του χρονιά στην καριέρα του να σκοράρει απέναντι στον Κάσπερ Σμάιχελ της Λέστερ. Ως γνωστόν, ο Τζέραρντ έπαιξε για αρκετά χρόνια ως αντίπαλος με τον πατέρα Σμάιχελ, τον Πίτερ, ο οποίος μεγαλούργησε με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή