«Έχασε τη μητέρα του, αλλά επέμενε να παίξει ο Ιβάνοφ»

54

Στις 25 Μαρτίου του 2012 ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής του Ιβάν Ιβάνοφ. Ο παίκτης ο οποίος θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από τη νέα αγωνιστική περίοδο (εκτός απροόπτου), έμαθε για τον χαμό της μητέρας του, καθώς ταξίδευε για τον εκτός έδρας αγώνα με την Χάιντουκ Κούλα, ως παίκτης της Παρτιζάν τότε.

Το iperiodico.gr ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που παρακολουθούν στενά την ομάδα και μας γνωστοποίησαν την απίστευτη ιστορία του 28χρονου αμυντικού.

«ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ»

Μία μέρα πριν τον αγώνα λοιπόν και συγκεκριμένα τις βραδινές ώρες, ο Ιβάνοφ πληροφορήθηκε για την τραγωδία. Το μοιράστηκε με την ομάδα και δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Φυσικά, οι άνθρωποι της Παρτιζάν του ανακοίνωσαν ότι είναι ελεύθερος να φύγει, αλλά εκείνος έλεγε «όχι», όντας αποφασισμένος να μείνει στην αποστολή για τον αγώνα με την Χάιντουκ Κούλα.

«Του έλεγαν από την Παρτιζάν να φύγει να πάει για την κηδεία της μητέρας του και ο ίδιος έλεγε: Όχι θα παίξω στον αγώνα», μας ανέφερε δημοσιογράφος της Παρτιζάν.

Από τότε, ο Ιβάν Ιβάνοφ αποκαλούταν ο «γενναίος» της άμυνας και η νίκη τότε σε εκείνο το παιχνίδι με 2-0, ήταν αφιερωμένη σε αυτόν. Αυτό είχε δηλώσει και ο Αβραάμ Γρκαντ, ο οποίος ήταν τότε προπονητής στην Παρτιζάν: «Του αφιερώνουμε τη νίκη. Είναι γενναίος. Του είπαμε να μην παίξει και να φύγει αλλά επέμενε. Ο Θεός να τον ευλογεί», ήταν τα λόγια του.

ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Φυσικά και ο κόσμος της ομάδας φώναζε ασταμάτητα το όνομα του σε εκείνο το παιχνίδι και έγινε ο αγαπημένος της εξέδρας. Μάλιστα όταν ήταν να αποχωρήσει για την Βασιλεία, οι οπαδοί του ζητούσαν να μείνει στην ομάδα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

 

Διαβάστε ΕΔΩ την “προσωπογραφία” του Ιβάν Ιβάνοφ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή