Μπροκ Λέσναρ: Το «θηρίο» επέστρεψε

827

Ο Μπροκ Λέσναρ έκανε την επανεμφάνισή του στο UFC πριν από λίγο καιρό, με τους θαυμαστές του παγκοσμίως να παραληρούν…


 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μπορεί να απουσίασε πέντε ολόκληρα χρόνια από το οκτάγωνο, ωστόσο ο Μπροκ Λέσναρ έκανε εντυπωσιακή επανεμφάνιση στο UFC. Το «θηρίο» έδειξε τη δυναμική του και «καθάρισε» τον Μαρκ Χαντ με ομόφωνη απόφαση.

Η επιστροφή του Λέσναρ στο UFC 200 ήταν εντυπωσιακή, παρά το γεγονός ότι ήταν μόνο για έναν αγώνα (αφού ακόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο με το WWE), με τον θηριώδη αθλητή να συντρίβει τον Αυστραλό Μαρκ Χαντ, με ομόφωνη απόφαση στο Λας Βέγκας, δείχνοντας σαν να μην έχει περάσει μια ημέρα από την τελευταία του εμφάνιση στο οκτάγωνο, πριν από τεσσερισήμισι χρόνια.

F5_on_the_Undertaker_at_WM30

Ο Λέσναρ είχε καταφέρει να πάρει τον παγκόσμιο τίτλο του UFC από τον Ράντι Κουτούρ, μόλις στον τρίτο του αγώνα, το 2008, αλλά μετά την υπεράσπιση του τίτλου του απέναντι στον Φρανκ Μιρ και τον Σέιν Κάργουιν, έχασε από τους Βελάσκες και Οβεριμ, ενώ μετά από προβλήματα τραυματισμών, επέστρεψε και πάλι στον «μαγικό» κόσμο της πάλης και συγκεκριμένα στο WWE.

Η τελευταία του εμφάνιση στο οκτάγωνο είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2011.

Παράλληλα, ο Λέσναρ, όπου και να έχει αγωνιστεί, έχει κατακτήσει τίτλους. Είχε κερδίσει το τουρνουά King of the Ring το 2002, ενώ βγήκε νικητής και στο Royal Rumble το 2003. Το 2014, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του, έσπασε το αήττητο σερί του Undertaker στη WrestleMania, στο WWE.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Μπροκ Λέσναρ κάνει αυτό που θέλει να κάνει. Το επόμενο βήμα μου είναι να αγωνιστώ στο Summer Slam απέναντι στον Randy Orton.

Μόλις η σκόνη κατακαθίσει δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Σήμερα πέρασα τρομερά. Απόλαυσα τον τρόπο που αγωνίστηκα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω αν θα ξαναπαίξω. Δεν έχω ιδέα.

Δεν ξέρω αν οι γροθιές που μου έριξε ο Μαρκ Χαντ ήταν οι καλύτερές του. Τις ένιωσα. Το μυστήριο τελείωσε. Μάλλον μπορώ να αντέξω και γροθιές. Εμεινα κολλημένος στο σχέδιο που είχα για τον αγώνα. Ημουν εκτός του αθλήματος για 5 χρόνια και για μένα το να επιστρέψω με ελάχιστο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για αυτό το ματς και να κάνω το προπονητικό camp, το οφείλω σε πολλούς που είναι δίπλα μου.

mma_e_lesnar11_576

Δέχτηκα κάποιες καλές γροθιές, τον πήγα κάτω. Ηταν μάχη ενός παλαιστή με κάποιον που χτυπά δυνατά. Ποτέ δεν μπόρεσε να με βγάλει νοκ άουτ και εδώ είμαι. Είμαι ευτυχισμένος.

Δεν υπάρχει αθλητής στα βαριά κιλά στο UFC που να μην μπορώ να τον πάω κάτω.

Ηθελα να τελειώσω τον Χαντ στο έδαφος, όμως ο τύπος έχει πολύ γερό κεφάλι. Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα νιώθει τον πόνο στο κεφάλι όπως και εγώ από τις δικές του γροθιές. Είναι μαχητής για το όρθιο παιχνίδι.

Δεν έχουμε μίσος μεταξύ μας. Ηταν σκληρό καρύδι. Εφαγε αρκετά καλά χτυπήματα από μένα και εγώ έφαγα μερικά καλά από αυτόν. Σίγουρα θα ήθελα να τον τελειώσω εκεί μέσα, αλλά σημασία έχει ότι κέρδισα», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του νικηφόρου του αγώνα κόντρα στον Χαντ.

Πλέον, ο Λέσναρ κάνει σχέδια για το WWE, αφού έχει οριστεί να αγωνιστεί στο μεγαλύτερο event της εταιρείας για το καλοκαίρι (Summerslam), όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράντι Ορτον.

LAS VEGAS -APRIL 11: UFC Heavyweight Champion Brock Lesnar poses for a portrait on April 11, 2009 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Gavin Bond/Zuffa LLC via Getty Images)
LAS VEGAS -APRIL 11: UFC Heavyweight Champion Brock Lesnar poses for a portrait on April 11, 2009 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Gavin Bond/Zuffa LLC via Getty Images)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή