Ας μιλήσουμε για στυλ

1687

Tι είναι στυλ; Πολλοί κάνουν τα πάντα για να το έχουν. Άλλοι αδιαφορούν τελείως. Και ορισμένοι δεν κάνουν τίποτα εντελώς κι όμως το διαθέτουν. Τι είναι λοιπόν στυλ; Θα προσπαθήσω να ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου, γιαυτό το τόσο άγνωστο πεδίο!

Καταρχήν, όταν μιλάμε για στυλ, το πρώτο πράγμα που μας έρχετε στο μυαλό, είναι η Ιταλία. Αυτοί οι θεότρελοι τύποι, που τόσο πολύ θέλουμε να πιστεύουμε ότι τους μοιάζουμε, έχουν στυλ. Το αντιλαμβάνεσαι χωρίς να είσαι γνώστης του θέματος. Άρα βασικό στοιχείο είναι να είσαι Ιταλός!pirlostreet
Ένα ποτήρι κρασί είναι πολύ καλός φίλος του στυλ.. Πόσο μάλλον αν το κρασί προέρχεται από τον δικό σου αμπελώνα (όπως στην από κάτω φωτογραφία)!!

pirlo-wineandrea-pirlo-wine1_3351230k

Αυτός που έχει στυλ ξέρει οτι δεν χρειαζεται να κάνει πολλά “άχρηστα” πράγματα. Αρκείται στα απολύτως αναγκαία, στα απλά (που είναι και πιο δύσκολα). Σε αυτά που ο κόσμος έχει ξεχάσει οτι υπάρχουν γιατί έχει συνηθίσει σε φιγουρατζήδες και τσαρλατάνους! The less is more, όπως λέει και το ρητό!

Στυλ, σημαίνει να μην το βάζεις κάτω σε μία επιφαινόμενη καταστροφή. Όταν ας πούμε για παράδειγμα, δεν σου ανανεώνει η  Μίλαν το συμβόλαιο και σε αφήνει ελεύθερο. Εσύ δεν πτοείσαι, πας στο Τορίνο κλείνεις στη Γιουβέντους και στα επόμενα τέσσερα χρόνια είσαι ο βασικός πρωτεργάτης των επιτυχιών. 


Αν όμως δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και σε πάρουν τα ζουμιά, δεν μπαίνεις σε καλούπια. Δεν σε νοιάζει αν είναι τελικός, δεν σε νοιάζει αν σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι. Κλαις… Σπας τα ταμπού τύπου “οι άντρες δεν κλαίνε” και το κάνεις.. Mε στυλ πάντα.

source



Στυλ είναι να μην αλλάζεις τον εαυτό σου σε καμία περίπτωση…Να μην καταλαβαίνεις από πίεση!

Παραδείγματος χάριν, να είσαι 33 χρονών, κατά πάσα πιθανότητα να είναι οι τελευταίες εμφανίσεις σου με τα χρώματα της εθνικής σου, να είσαι στα προημιτελικά και να παίζεις (ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι) ενάντια στην Αγγλία για το EURO 2012, το σκορ να είναι 0-0, οπότε να ξεκινάει η διαδικασία των πέναλτι, να έρχεται η σειρά σου να αντιμετωπίσεις ένα αρκετά ανεβασμένο ψυχολογικά γκολκίπερ, να παίρνεις λίγα μέτρα φόρα και εσύ να εκτελείς ένα τέτοιο πέναλτι, ένα τέλειοπέναλτι “πανένκα”. Να ευστοχείς και να μην πανηγυρίζεις.

Στυλ είναι, ότι ενώ έχουν συμβεί όλα τα προηγούμενα, εσύ να είσαι ακόμα κουλ.. Σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη που μόλις είδε ένα αριστούργημα!

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, αν με ρωτήσει κάποιος τι είναι στυλ, θα του δείξω αύτο εδώ το “γκιφάκι

giphy
Ευχαριστούμε Αντρέα Πίρλο, για όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή