Απίστευτοι παικταράδες που δεν έχουν πάρει Champions League

540

Φέτος, ίσως ο Μπουφόν καταφέρει για πρώτη φορά να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ. Και να πούμε την αλήθεια, το αξίζει ο Ιταλός. Και με αφορμή τον κορυφαίο τερματοφύλακα των τελευταίων ετών, θυμόμαστε παικταράδες της τελευταίας 20ετίας που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ποτέ τους τον τίτλο του… σεντονιού. Ετοιμαστείτε να πάθετε πλάκα με τα ονόματα που θα διαβάσετε…

ΕΡΙΚ ΚΑΝΤΟΝΑcantona

Πρόκειται για τον μεγάλο ηγέτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον παίκτη που μαζί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκαναν μεγάλη ομάδα τους “κόκκινους διάβολους”. Ωστόσο, ο Γάλλος δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ποτέ του το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός ότι πήρε αρκετούς τίτλους στην καριέρα του. Το 1999, που πήρε η ομάδα τον τίτλο επί της Μπάγερν Μονάχου, ο Καντονά είχε αποχωρήσει.

ΛΟΤΑΡ ΜΑΤΕΟΥΣmatw2

Αν και κατέκτησε πολλούς τίτλους στην καριέρα, ο Ματέους δεν έχει στην… λίστα του, το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1999 ήταν στην Μπάγερν και είδε με τα μάτια του, να χάνεται η κούπα μέσα από τα… χέρια του. Το 1987 είχα ξαναχάσει κι άλλον τελικό από την Πόρτο.

ΠΑΒΕΛ ΝΕΤΒΕΝΤpavel_nedved_football_champion_czech_republic_98054_3840x2400


Δεν μπορείς να πεις και πολλά για τον Τσέχο, που έγραψε την δική του ιστορία στην Γιουβέντους. Πήρε πολλούς τίτλους, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει τα… αστέρια. Άτυχος ο Νέντβεντ που είχε φτάσει ως τον τελικό του Μάντσεστερ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο.

ΠΑΤΡΙΚ ΒΙΕΪΡΑpatrick-vieira-006


Έχουν κατακτήσει άλλοι κι άλλοι, αλλά ο Βιεϊρά δεν έχει καταφέρει να πάρει το CHL. Τρομερό; Ναι! Έπαιξε σε ομαδάρες, όπως η Ίντερ, η Άρσεναλ και η Γιουβέντους. Πήρε τα… πάντα (σχεδόν), αλλά όχι την κούπα με τα μεγάλα… αυτιά.

ΦΑΜΠΙΟ ΚΑΝΑΒΑΡΟfabio-cannavaro2-1

Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία. Παίζοντας σε τεράστιες ομάδες, αλλά ο τύπος στάθηκε άτυχος. Και ναι, είναι ατυχία να παίρνει ο Τραορέ CHL και ο Χίπια, αλλά όχι ο Καναβάρο. Πώς να το κάνουμε;

ΜΙΚΑΕΛ ΜΠΑΛΑΚbayer-leverkusen-v-barcelona-michael-ballack_2718775

Μπορεί να έπαιζε πάντα σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά ο Μπάλακ, ποτέ δεν κατάφερε να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε τελικό όντας παίκτης της Λεβερκούζεν (από την Ρεάλ), έχασε τελικό, όντας παίκτης της Τσέλσι και παρόλα αυτά, δεν έπαθε κατάθλιψη.

ΡΟΥΝΤ ΦΑΝ ΝΙΣΤΕΛΡΟΪfan-nistelroi-bekam


Κανόνι από τα λίγα και μπαλαδόρος, παρά το ύψος του. Ο Ρουντ, όμως, δεν πήρε ποτέ του CHL. Αν και έπαιξε σε ομαδάρες και ήταν πρώτο όνομα, όπως η Μαν. Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε σε τελικό δεν έπαιξε ο Ολλανδός.

ΡΟΝΑΛΝΤΟronaldo-balon-oro-inter

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Ο Ρονάλντο, δεν πήρε Τσάμπιονς Λιγκ. Το φαινόμενο. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

ΝΤΕΝΙΣ ΜΠΕΡΓΚΑΜΠ

London 2006-07-22

Ο μεγαλύτερος… τεχνίτης της Αγγλίας. Αλλά αυτό έχει, όταν “κολλάς” στην Άρσεναλ. Δες ρε Μπέργκαμπ τι έκανε ο Ζέεντορφ, που το πήρε με 3 συλλόγους…

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣzlatan

Και όπως πάει, δεν θα πάρει. Ο Ζλάταν, μπορεί να παίξει κανά χρόνο μπάλα ακόμα, αλλά εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσει να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά μετά από τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή