Η απάντηση ενός οπαδού της Ίντερ

2152

Αν ρωτήσεις έναν οπαδό της Ίντερ: ποιος είναι ο μεγαλύτερος επιθετικός που έχεις δει να αγωνίζεται στην ομάδα σου; Το πιο πιθανόν, είναι να πάρεις μία απάντηση μετά από αρκετές ώρες ή και ημέρες. Έπειτα από αρκετή σκέψη και αρκετή συζήτηση.

Τώρα, μπορεί ο Ικάρντι να είναι το “κανόνι” των “νερατζούρι”, αλλά στην ιστορία της ομάδας και μιλάμε για την δεκαετία του ’90 και έπειτα, έχουν περάσει πολλοί παίκτες που ίσως ήταν πολύ ανώτεροι του.

Η Ίντερ, παραδοσιακά, είχε μεγάλους φορ. Από τον Ρονάλντο, το φαινόμενο, ως τον Ιμπραχίμοβιτς και τον Ετό. Ο τελευταίος μάλιστα, μαζί με τον Μιλίτο, που είναι σ’ αυτή την λίστα, είχαν δώσει και το τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα, αφού ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σ’ αυτή την πορεία της Ίντερ με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο.

Αλλά εκτός αυτών, ένας οπαδός της Ίντερ, έχει να θυμάται κι άλλους επιθετικούς. Και μάλιστα, έχει πιο… ρομαντικά συναισθήματα! Όπως τον Βιέρι, τον Ζαμοράνο, τον Μπατιστούτα, τον Κρέσπο, τον Ρομπέρτο Μπάτζιο, αλλά και τον Αντριάνο. Με τον τελευταίο, να φεύγει από τους “νερατζούρι” και να έρχεται η… καταστροφή του.

Αν λοιπόν, ρωτήσεις έναν οπαδό της Ίντερ: Πες μου τον κορυφαίο φορ που έχεις δει με την ομάδα σου… Τότε η απάντηση του, δεν θα είναι άμεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή