Αυτός είναι ο αντι-Λεβαντόφσκι

1832
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Μπορεί μέχρι τώρα η Μπάγερν Μονάχου να μην είχε βάλει ούτε κατά διάνοια πωλητήριο στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο φήμες λένε ότι ο Πολωνός ήταν τσαντισμένος τόσο με τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, όσο και με συμπαίκτες του. Έτσι, εμφανίζεται να σκέφτεται την αποχώρησή του από τους Βαυαρούς, κάτι που εάν συμβεί, θα προκαλέσει ένα ντόμινο… προσθαφαιρέσεων στα ρόστερ τριών ομάδων.

Είναι γνωστή η επιθυμία της Τσέλσι να αποκτήσει έναν επιθετικό ολκής, μετά και την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα, και στη λίστα της βρίσκεται και ο Λεβαντόφσκι. Αν οι “μπλε” αποφασίσουν να προχωρήσουν δυναμικά στην απόκτηση του Πολωνού, η Μπάγερν δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Άλλωστε πρέπει να αντικαταστήσει τα 30 γκολ σε 33 εμφανίσεις του στην Μπουντεσλίγκα.

Σύμφωνα με τη “Mundo Deportivo”, η Μπάγερν, αν τελικά φύγει ο Λεβαντόφσκι, θα στραφεί εκ νέου στην αντίπαλό της, Ντόρτμουντ. Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα μπει στο “στόχαστρο” για να πάρει στις πλάτες του το βάρος της επίθεσης στο Μόναχο. Ο Γκαμπονέζος σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Βεστφαλία, αλλά για να γίνει αυτό απαιτούνται περίπου 70 εκατ. ευρώ!

aubameyang

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή