Αυτόν πρέπει να πάρει η Λίβερπουλ, για τον Φάουλερ

367
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η Λίβερπουλ είναι κοντά στο να πετύχει τον στόχο της και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει έξτρα έσοδα, αλλά και υποχρεώσεις. Πρέπει να κάνει μεταγραφές και να αποκτήσει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που θα έχει.

Την άποψή του για τον παίκτη που πρέπει να αποκτηθεί το καλοκαίρι από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, εξέφρασε η μεγάλη μορφή των “κόκκινων”, Ρόμπι Φάουλερ. Μάλιστα, προκάλεσε τρομερή εντύπωση με την επιλογή του, αφού πρόκειται για παίκτη της μισητής αντιπάλου Έβερτον. Ο Φάουλερ πιστεύει ότι η Λίβερπουλ πρέπει να κάνει δικό της τον Ρομελού Λουκάκου!

“Είναι ο κατάλληλος επιθετικός που θα τρυπήσει τις αντίπαλες άμυνες. Με τους αντιπάλους να έχουν στο ρόστερ τους παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα, ο Χάρι Κέιν, ο Αγουέρο και ο Ιμπραΐμοβιτς, χρειάζεσαι έναν επιθετικό που θα εκμεταλλεύεται τους μικρούς χώρους και θα σκοράρει κόντρα σε άμυνες που στέκονται πολύ πιο πίσω”, εξηγεί τη σκέψη του ο Ρόμπι Φάουλερ.

Ο Λουκάκου είναι φοβερός φορ, με τεράστιο ταλέντο και εξαιρετική ικανότητα στο τελείωμα των φάσεων. Προφανώς και θα ήταν μια σούπερ επιλογή για κάθε ομάδα, ωστόσο το κατά πόσο θα τον έδινε η Έβερτον στη Λίβερπουλ, είναι κάτι που χωράει πολλή συζήτηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή