Αυτοί είναι οι διάδοχοι Μέσι και Ρονάλντο για τον Αντσελότι

3062
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές και όχι άδικα, μια και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει με μερικές από τις πιο μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μιλάνε από μόνοι τους. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας θρύλος του αθλήματος και μια… αλεπού των πάγκων, χωρίς να σημαίνει ότι έχει σταματήσει να κυνηγάει την κορυφή ακόμη και τώρα.

Ο Ιταλός είναι προπονητής της Μπάγερν και στοχεύει σε ακόμα μια κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα τον καταστήσει τον ρέκορντμαν της διοργάνωσης. Με δεδομένα όλα αυτά, αλλά και τις τεράστιες γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, σίγουρα η γνώμη του μετράει πάρα πολύ. Ο Αντσελότι ρωτήθηκε για τους παίκτες που θα… κληρονομήσουν τον Μέσι και τον Ρονάλντο, όταν αυτοί αποσυρθούν. Αναμφίβολα μια τεράστια κληρονομιά, που θέλει γερά… καρύδια αλλά και τεράστιο ταλέντο για να συνεχιστεί.

“Για μένα οι κληρονόμοι Μέσι και Ρονάλντο είναι ο Νεϊμάρ και ο Ντιμπάλα”, είπε με ειλικρίνεια και σιγουριά ο Ιταλός τεχνικός, βρίσκοντας πολλούς υποστηρικτές σε αυτή την άποψη. Ο Βραζιλιάνος της Μπαρτσελόνα και ο Αργεντινός της Γιουβέντους είναι εξαιρετικοί, πραγματοποιούν φοβερή χρονιά και λίγες άμυνες μπορούν να τους αντισταθούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή