59% Φενέρ, 4% Ολυμπιακός στο Final 4!

568

Ενενήντα λεπτά ήταν αρκετά για να σημειωθεί νέο ρεκόρ για το sold out των εισιτηρίων που έβγαλε τον περασμένο Δεκέμβριο η Ευρωλίγκα προς διάθεση του κοινού. Μέσα σε μιάμιση ώρα ο κόσμος εξαφάνισε το 80% των εισιτηρίων για το μεγάλο ραντεβού στο «Sinan Erdem Dome» (χωρητικότητας 14.867) στις 19-21 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στο Final 4 θα παραλάβουν από 800 εισιτήρια η κάθε μία ενώ προς διάθεση του κοινού είναι τα πακέτα platinum και gold (ακριβά πακέτα) αλλά και οι σουίτες 9-21 ατόμων.

mm1_1527

Η Ευρωλίγκα είχε γνωστοποιήσει πως τα περισσότερα εισιτήρια τα πήρε κόσμος από την Τουρκία, όπως ήταν λογικό αφού εκεί θα διεξαχθεί, ακολούθως από την Ισπανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και τη Γερμανία, ωστόσο ήρθε τώρα, το NTV Spor για να εντρυφήσει ακόμα περισσότερο και να δώσει στη δημοσιότητα τους οπαδούς των ομάδων που έχουν καπαρώσει τα περισσότερα εισιτήρια για το Final 4!!

capture

Όπως αναφέρει λοιπόν το κορυφαίο τούρκικο τηλεοπτικό δίκτυο, το 59% των εισιτηρίων το έχουν αγοράσει οπαδοί της Φενέρμπαχτσε. Επί δύο συναπτά έτη βρίσκονται στο Final 4, πέρσι πήγαν στον τελικό που έχασαν τον τίτλο από την ΤΣΣΚΑ και όπως είναι εύλογο όταν διεξάγεται μέσα στη χώρα τους το επόμενο, θα κοιτάξουν να καπαρώσουν τα περισσότερα. Το ευτύχημα γι αυτούς (δυστύχημα για τους υπόλοιπους) είναι πως η Ευρωλίγκα έχει πολλούς Τούρκους χορηγούς που θα πάρουν αρκετές προσκλήσεις. Αυτές με τη σειρά τους θα καταλήξουν στα χέρια των οπαδών της Φενέρ-αν περάσουν στο Final 4- όπως έχει συμβεί στα δύο τελευταία και ειδικότερα στη Μαδρίτη που ήταν περισσότεροι ακόμα και από αυτούς της Ρεάλ.

capture4

Μετά τη Φενέρ λοιπόν, το 19% των εισιτηρίων έχουν καπαρωθεί από ουδέτερους οπαδούς ή για να το θέσουμε πιο σωστά από αυτούς που δεν δήλωσαν ομάδα. Γιατί η φόρμα της Ευρωλίγκας έχει ειδική ενότητα που ο καθείς δηλώνει την ομάδα που υποστηρίζει. Πάντα, οι οπαδοί της Μακάμπι  καπαρώνουν αρκετά εισιτήρια και τα πουλούν στη συνέχεια (κάποιοι θα κρατάνε και πηγαίνουν και να δουν το Final 4), πόσο μάλλον φέτος που είδαν να κάνει η ομάδα τους ηχηρές μεταγραφές. Η Μακάμπι έχει αποκλειστεί φυσικά ωστόσο δεν αποκλείεται πολλά εισιτήρια από αυτό τι 19% να βρίσκεται στα χέρια οπαδών της.

capture3

Με 5% και 4% αντιστοίχως ακολουθούν οι οπαδοί της Ρεάλ και του Ολυμπιακού. Πιστεύουν στην ομάδα τους, έχουν τη δυναμική να φτάσουν μέχρι το κορυφαίο ραντεβού και καπάρωσαν εισιτήρια για το «Sinan Erdem Dome»!

capture2

Το 4% των εισιτηρίων βρίσκονται στα χέρια των φίλων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία… δεν κουβαλάει κόσμο. Η πλειονότητά της καπαρώνει τις ακριβές κατηγορίες, ιδίως αυτές στα court seats.

capture

Το 3% έχουν πάρει οι φίλοι της Εφές, η οποία παλεύει να περάσει (σ.σ. μία θέση έχει μείνει ανοικτή) που ούτως ή άλλως δεν είναι πολλοί. Δεν μπορούν να συγκριθούν σε πλήθος με αυτούς της Φενέρ ή της Γαλατά. Το 2% των εισιτηρίων βρίσκεται στα χέρια των φίλων της Μπαρτσελόνα που έχει αποκλειστεί (θα τα δώσουν στους Μαδριλένους αν περάσουν) ενώ ένα 4% βρίσκεται σε χέρια άλλων ομάδων.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Φενέρμπαχτσε 59%
Ουδέτεροι 19%
Ρεάλ Μαδρίτης 5%
Ολυμπιακός 4%
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4%
Αναντολού Εφές 3%
Μπαρτσελόνα 2%
Υπόλοιπες ομάδες 4%

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή