500άρης ο “ψεύτης” Μέσι! – Η εμμονή του κόντρα στη Ρεάλ

655

Μπορεί να μην κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα, μπορεί να έχει αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και να βλέπει τη μισητή της αντίπαλο να οδεύει προς ακόμα ένα ευρωπαϊκό, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει κάτι που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν το έχει: τον Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντινός έβαλε τη σφραγίδα του σε ακόμα ένα clasico, με τα δύο γκολ που πέτυχε και πάγωσαν το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Πλέον μετράει 23 γκολ κόντρα στους “μερένχες” και εννοείται πως παραμένει ο κορυφαίος σκόρερ στα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Παράλληλα ο Μέσι έφτασε και τα 500 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αριθμός μυθικός που αντικατοπτρίζει το πόσο πολύτιμος είναι όλα αυτά τα χρόνια για τους “μπλαουγκράνα”. Ο Λίο έχει σημειώσει 343 γκολ για το ισπανικό πρωτάθλημα, 94 για το Τσάμπιονς Λιγκ, 43 για το Κύπελλο, 12 για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, 5 για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 3 για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Όλα αυτά τα κατορθώματα τείνουν να μη φαίνονται αληθινά, αφού ο Μέσι έχει αλλάξει επίπεδο. Κάνει πράγματα απίστευτα, σαν να παρακολουθούμε ταινία, ή σαν να παίζουμε FIFA ή Pro στο Playstation. Ξέρετε, που όταν κάποιος παίκτης κάνει απίθανα πράγματα, τον λέμε “ψεύτη”. Τέτοιος έχει γίνει πλέον ο Μέσι, για αυτό τον γουστάρουμε…

Τα γκολ του Μέσι με την Μπαρτσελόνα

La Liga: 343
Champions League: 94
Copa Del Rey: 43
Supercopa: 12
Club World Cup: 5
Supercup: 3

Σύνολο: 500 γκολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή