Αυτά που πρέπει να ξέρεις για τον Ράσφορντ

446

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στους “4” του Γιουρόπα Λιγκ χάρη σε γκολ του Ράσφορντ στην παράταση. Ο νεαρός άσος των “κόκκινων διαβόλων” έσωσε την ομάδα του από τη μεγάλη αποτυχία να μείνει εκτός διοργάνωσης από την Άντερλεχτ. Και με αφορμή αυτό το γκολ, σας παρουσιάζουμε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το νέο ανερχόμενο αστέρι.

1. Γεννήθηκε στο Halloween του 1997

Θα μου πεις εσύ τώρα… Γεννιόντουσαν παιδιά το ’97; Ναι. Ο Ράσφορντ! Και μάλιστα την ημέρα του Halloween. Στις 31 Οκτωβρίου.

2. Παραγωγικός

Στην ομάδα Κάτω των 18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2015, ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός. Έβαλε 13 γκολ σε 25 παιχνίδια.

3. Δύο γκολ στο ντεμπούτο

Στο Uefa League που έπαιξε για πρώτη φορά κατάφερε να σκοράρει 2 γκολ στον αγώνα των Κάτω των 19 με την Αϊντχόφεν. Εκείνη την ημέρα είχε νικήσει η Γιουνάιτεντ με 3-0 και ο Ράσφορντ σκόραρε δις. Ήταν πέρσι τον Σεπτέμβριο του 2015.

4. Τον κάλεσε ο Φαν Χάαλ

Στους αγώνες με Γουότφορντ στις 21/11/15 και Λέστερ την επόμενη εβδομάδα, ο Λουίς Φαν Χάαλ τον είχε καλέσει στην ενδεκάδα. Τότε ήταν 17 ετών. Σε καμία από τις δύο φορές δεν τον είχε βάλει στον αγώνα, αλλά το γεγονός ότι βρέθηκε στον πάγκο ήταν κάτι το τρομερό. Όλοι… απορούσαν και κανείς δεν περίμενε αυτή τη συνέχεια.

5. Ξεκίνημα όπως και οι…

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φλέτσερ Μος. Όπως και οι Γουέλμπεκ, Μόρισον και Μπράουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή