5 λόγοι που μισούν τον Μέσι

834

Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μισεί τον Μέσι. Απλά τον ζηλεύουν όπως κάνουν πάντα με τον κορυφαίο. Και ο Αργεντινός “μάγος” είναι ο κορυφαίος του κόσμου. Και σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία… Διαβάστε τους 5 λόγους που μία μερίδα οπαδών μισούν τον Λιονέλ Μέσι και θα καταλάβετε.

Η υπέροχη ζωή του
Μέσι οικογένεια

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που κάποιοι μισούν τον Λιονέλ Μέσι, είναι η υπέροχη ζωή του. Αδιαμφησβήτητα πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Πολλά λεφτά, όμορφη γυναίκα και ζει όπως λένε την αληθινή αγάπη. Την γνώρισε μικρός και ερωτεύτηκε. Μαζί έχουν και δύο παιδιά. Με λίγα λόγια, έχουν τα πάντα και ό,τι θα ζήλευε κάθε άνθρωπος.

Πιστούς οπαδούςμεσι φανς

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει πιστούς οπαδούς. Εκατομμύρια φανς για τον Αργεντινό που τον ακολουθούν πιστά σε όλο τον κόσμο. Μέχρι και παικταράδες όπως  ο Νέιμαρ, ο Ανρί και ο Ροναλντίνιο, έχουν δηλώσει οπαδοί του.

Πιο πάνω από την ομάδαΜέσι σύλλογος

Λένε ότι ο παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα. Αυτό, όμως, δεν ισχύει με τον Μέσι. Έχει την απόλυτη στήριξη στην Βαρκελώνη. Ακόμα και αν η Μπάρτσα χάσει και ο Αργεντινός είναι άφαντος, ο ίδιος δεν θα ακούσει ποτέ τίποτα. Και μάλιστα, όλοι θα βγουν και θα τον υποστηρίξουν δημόσια. Επίσης και στο θέμα με την φορολογία του και την ποινή φυλάκισής του, όλοι ήταν δίπλα του με το μέρος του. Ακόμα και το 2014 με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είχε έρθει σε κόντρα με τον Μέσι, ο προπονητής της Μπάρτσα σχεδόν… απολύθηκε. Κάποιες φορές λοιπόν, είναι πιο πάνω και από την ομάδα ο “μάγος” της Βαρκελώνης.

Γιατί είσαι οπαδός του Ρονάλντομεσι ροναλντο

Η μεγάλη κόντρα Ρονάλντο-Μέσι καλά κρατεί. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δισεκατομμύρια φανς, αλλά και εχθρούς. Οι φαν του Κριστιάνο λοιπόν, μισούν τον Μέσι και κάθε χρόνο τσακώνονται για το αν αξίζει να πάρει την χρυσή μπάλα ή όχι!

Είναι ο καλύτεροςμεσι ο καλυτερος

Γιατί απλά είναι ο καλύτερος στον κόσμο… Γιατί σκοράρει, παίρνει τίτλους, δίνει ασίστ και ό,τι θέλει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Είναι “μάγος”. Και είναι ο άνθρωπος που έχει συγκριθεί με τον Μαραντόνα. Και είναι ο παίκτης που ίσως τον “φτάνει”. Τον μισούν, γιατί απλά είναι ο καλύτερος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή