Οι 10 καλύτεροι παίκτες στο FIFA 2018 αυτή τη στιγμή

2015

“Πάταγο” κάνει τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του το FIFA 2018 και θα σας παρουσιάσουμε τους 10 κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι.

#10 ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ (90)

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τα έχει… όλα. Ψηλό παιχνίδι, ντρίμπλα και τρέξιμο. Έχει συνολική βαθμολογία “90” και έτσι είναι από τους κορυφαίους. Να πούμε ότι: στο FIFA 2017 είχε ίδια βαθμολογία.

#9 ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ (90)

Ο 30χρονος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τους κορυφαίους του παιχνδιού. Με βαθμολογία “90” είναι… ανίκητος. Και όπως λένε, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ, θα έχουν δύσκολο αντίπαλο. Θα τα βρίσκουν “σκούρα” απέναντι του.

#8 ΕΝΤΕΝ ΑΖΑΡ (90)

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και αυτός είναι από τους κορυφαίους που μπορείς να βρεις στο FIFA 2018. Ο Βέλγος είναι καλύτερος από το FIFA 2017 που είχα συνολική βαθμολογία “89” και τώρα έχει “90”. Βοήθησε βλέπετε και το πρωτάθλημα που πήρε με την Τσέλσι και οι καλές του εμφανίσεις…

#7 ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ (90)

Πολύ καλύτερος από το FIFA 2017 ο Αλέξις Σάντσες. Ο άσος της Άρσεναλ είχε βαθμολογία “87” και τώρα στο νέο παιχνίδι έχει “90”. Από τους καλύτερους ο Χιλιανός άσος.

#6 ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ (91)

Θα είσα πάντα ο Ζλάταν. Ο Ιμπραχίμοβιτς. Μπορεί να τραυματίστηκε, μπορεί να βρήκε ομάδα στο τέλος (έκλεισε στην Γιουνάιτεντ), αλλά παραμένει κορυφαίος. Βαθμολογία “91” για τον Σουηδό.

#5 ΝΕΪΜΑΡ(91)

Αν νομίζατε ότι θα είναι ο καλύτερος είστε γελασμένοι. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και νυν άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έχει βαθμολογία “91”. Και να πούμε ότι πέρσι στο FIFA 2017 είχε παραπάνω (92).

#4 ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΟΪΕΡ (92)

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου έχει εξαιρετική βαθμολογία. “92” και δείχνει ανίκητος. Εξαιρετικός την περασμένη σεζόν και απόλυτα ορθή η βαθμολόγισή του.

#3 ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ (93)

Ο επιθετικός της Μπάρτσα είναι ένας εκ των κορυφαιών. Έχει βαθμολογία “93” και μαζί με Μέσι και Ντεμπελέ θα έχουν πολύ δυνατή ομάδα και όποιος επιλέγει τους Καταλανούς θα είναι… ανίκητος.

#2 ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ (94)

Λογικό και αναμενόμενο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του FIFA 2018 μαζί με τον Λιονέλ Μέσι. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε και το Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι και δεν θα μπορούσε να είναι τα πράγματα διαφορετικά.

#1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο κορυφαίος μαζί με τον Ρονάλντο. Ο Μέσι δεν θα μπορούσε να είναι σε άλλη θέση. Ο άσος της Μπάρτσα μαζί με τον Σουάρες θα έχουν ένα φοβερό “ντουέτο”. Και λογικό όλοι ξανά να παίρνουν Μπάρτσα και Ρεάλ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή