Φαινόμενο: Το αεροπλάνο για Παρίσι από τον άγνωστο Ζιντάν

21025

Ήταν 12 Απριλίου του 2000 όταν ο Ρονάλντο μπαίνει αλλαγή για την Ίντερ σε αγώνα κόντρα στην Λάτσιο. Ο Βραζιλιάνος, έχει επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του, σε μία προσπάθεια να ντριμπλάρει, πέφτει στο έδαφος. Όλοι τραβούν τα μαλλιά τους και έχουν καταλάβει ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Το φαινόμενο, παθαίνει πάλι χιαστούς και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος σοκάρεται.

Προφανώς σε κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχουν αντιπαλότητες. Η Γιουβέντους και η Μίλαν ήταν οι μεγάλοι αντίπαλοι της Ίντερ. Οι πιο μισητοί. Όμως, κανείς δεν μπορούσε να μην σταθεί δίπλα στον Ρονάλντο.

Ο Βραζιλιάνος, βρίσκεται στο νοσοκομείο στο Παρίσι και ένας επισκέπτης πηγαίνει να τον δει. Αυτός ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο άσος της Γιουβέντους τότε, πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης (2001), βρίσκεται δίπλα στο φαινόμενο. Να του σταθεί.

“Όταν ήμουν στο νοσοκομείο στο Παρίσι, ο Ζιντάν ήταν αυτός που με επισκέφτηκε. Και δεν τον ήξερα προσωπικά πριν από αυτή την κίνηση. Ποτέ δεν είχαμε μιλήσει. Έτσι ξεκίνησε μια δυνατή φιλία μεταξύ μας. Ήταν απίστευτο, πήρε αεροπλάνο για το Παρίσι από το Τορίνο και ήρθε να με δει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω”, είχε πει παλαιότερα ο Ρονάλντο κλαίγοντας.

Ο Γάλλος άσος της ομάδας του Τορίνου, προσπάθησε να δώσει δύναμη στον Ρονάλντο. Βρέθηκε δίπλα του και ξέχασε όλες τις αντιαπαλότητες που είχαν οι δυο ομάδες. Μετά από λίγους μήνες κιόλας, έγιναν και συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μεγάλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή