Το τελευταίο σόου του Κέβιν Μιραλάς

647

Το ημερολόγιο έδειχνε 25η Μαρτίου το 2012 και ο Ολυμπιακός έπαιζε στο Καραϊσκάκη με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ομάδα του Πειραιά έκανε συνεχόμενες φιέστες αφού το τρόπαιο είχε ήδη κατακτηθεί απλά δεν είχε γίνει η απονομή.

Ο Κέβιν Μιραλάς σε αυτόν τον αγώνα ήταν όπως πάντα, βασικός. Με τον Τζιμπούρ δίπλα του και τον Αμπντούν από τα δεξιά. Μακούν και Μοντέστο, παρέα με τον Ορμπάιθ στο κέντρο. Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης και Μαρκάνο πίσω, με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Όλα διαφορετικά με σχέση την επιστροφή του το 2018.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 χάρη σε γκολ του Ναβάρο και του Μάρτινς. Και εκεί ξεκινάει το σόλο του Βέλγου. Το οποίο ήταν και το τελευταίο με την φανέλα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα.

Σκοράροντας 4 γκολ, ο Μιραλάς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη με 7-2. Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Φουστέρ, Τζιμπούρ, Ορμπάιθ.

Μετά το τέλος αυτής της χρονιάς, που τελείωσαν με 20 γκολ στο πρωτάθλημα και 7 ασίστ για τον Μιραλάς, ο Βέλγος έφυγε για την Έβερτον. Και στο Καραϊσκάκη, είχε πει το ιδανικό αντίο, με 4 γκολ σε ένα ματς. Αυτά ήταν τα τελευταία του τέρματα που πέτυχε μπροστά στον κόσμο που τον αγάπησε και αγαπήθηκε.

Τα πράγματα στην Έβερτον, δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκε, αφού πέρασε δύσκολα και ποτέ του δεν είχε την “δύναμη” στην ενδεκάδα όπως στον Ολυμπιακό. Και έτσι, στις αρχές του έτους 2018, επέστρεψε και όλοι περιμένουν το επόμενο “σόλο” του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή