Το τέλειο τέλος του Αντρές Ινιέστα

949

Το ημερολόγιο δείχνει 21 Απριλίου του 2018. Ο Αντρές Ινιέστα, έχοντας περάσει μια ζωή ολόκληρη στην Μπαρτσελόνα παίζει τον τελευταίο του τελικό με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας στο Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας. Αντίπαλος η Σεβίλλη.

Σε ένα παιχνίδι που είναι έντονο συναισθηματικά για τον ίδιο, οι οπαδοί των μπλαουγκράνα έχουν τα μάτια τους πάνω του σ’ όλη την διάρκεια. Αναγνωρίζουν την προσφορά του στην ομάδα, λυπούνται που έρχεται το τέλος και θέλουν να τον απολαύσουν σε κάθε του κίνηση. Σε κάθε του ενέργεια στον τελευταίο τελικό της καριέρας του με την φανέλα της Μπάρτσα.

Την ώρα που βγαίνει αλλαγή όλο το Καμπ Νόου τον αποθεώνει.

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει τι συμβαίνει. Είναι συγκινημένος με το χειροκρότημα που ακούει. Είναι δακρυσμένος όταν αποχωρεί την ώρα που γίνεται αλλαγή, αλλά πριν, έχει φροντίσει. Έχει φροντίσει να βάλει την σφραγίδα του, στην τελευταία του παράσταση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε μια άψογη συνεργασία με τον σταρ, Λιονέλ Μέσι, κρύβει την μπάλα, περνάει τον τερματοφύλακα από πολύ πλάγια θέση και σκοράρει.

 

Ήταν το τέλειο τέλος, για τον μαέστρο της Μπαρτσελόνα. Στον τελευταίο του τελικό, σε μια καριέρα που δεν της έλειψε τίποτα… Και όταν έγινε αλλαγή, έφυγε σαν ένας απλός παίκτης, δακρυσμένος, μη θέλοντας για ακόμα μια φορά να το παίξει σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή