Ροναλντίνιο: Το κόλπο με το νερό που έγινε γκολ…

6886

Ένα γκολ που είχε συμμετοχή ο Ροναλντίνιο και δεν είχε αποκτήσει μεγάλη φήμη, ήταν όταν έπαιζε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο “Ρόνι” σε έναν αγώνα κόντρα στη Σάο Πάολο, είχε κάνει ένα μοναδικό “τρικ”, πίνοντας νερό.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση του αγώνα, η ομάδα του έχει κερδίσει πλάγιο. Ο Ροναλντίνιο, την στιγμή εκείνη πηγαίνει σιγά σιγά προς τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, τον Ροτζέριο. Του ζητάει νερό και εκείνος του το δίνει.

Ο “Ρόνι”, πίνει λίγο και πετάει το μπουκαλάκι κάτω. Στη συνέχεια περπατάει προς τα πίσω, ενώ ο συμπαίκτης του, που είχε την μπάλα για να εκτελέσει το πλάγιο περιμένει. Οι αμυντικοί, την ίδια ώρα δεν έχουν πάρει χαμπάρει ότι ο Ροναλντίνιο βρίσκεται 15 μέτρα πίσω τους. Τον έχουν ξεχάσει.

Έτσι, το πλάγιο εκτελείται και ο Ροναλντίνιο παίρνει την μπάλα ανενόχλητος μόνος του εντελώς. Δίνει πάσα στον Τζο και η Μινέιρο σκοράρει.

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι το “τρικ” ήταν… δουλεμένο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο συμπαίκτης του, καθυστερούσε προκλητικά να εκτελέσει το πλάγιο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τζο κάνει κίνηση απευθείας και ο Ρόνι δίνει αμέσως την πάσα.

Είναι από τις στιγμές που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα από έναν “μάγο”, αλλά ξαφνικά σε εντυπωσιάζει με κάτι καινούριο. Έτσι και τότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή