Ποδοσφαιριστές που είχαν μπλεξίματα με ουσίες…

2662

Είχαν ταλέντο, πλούσια καριέρα σε τεράστιες ομάδες, αλλά είχαν και άσχημες στιγμές… Δείτε τους 8 παίκτες που είχαν μπλεξίματα με ουσίες!

Φερνάντο Κόουτο

Fernando-Couto-viewcard
Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που έπαιξε σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία. Συνολικά η καριέρα του κράτησε 21 έτη. Εκπροσώπησε τη χώρα του σε τέσσερα μεγάλα τουρνουά και σταμάτησε να παίζει μπάλα το 2010. Μετά ασχολήθηκε πάλι με το ποδόσφαιρο και με την Μπράγκα ως αθλητικός διευθυντής. Όλα αυτά ακούγονται πολύ αξιοπρεπή, αλλά υπάρχει και ένα “μαύρο” κεφάλαιο στην καριέρα του. Όταν το 2001 βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες στα ούρα του. Αυτός αρνήθηκε αλλά ξαναέκανε εξετάσεις που το επιβεβαίωσαν. Αποκλείστηκε για 9 μήνες και πλήρωσε 60.000 δολάρια ως πρόστιμο.

Κόλο Τουρέ

Kolo-Toure-irishmirror

Μεγάλη καριέρα ως αμυντικός στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ και ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ τελευταία. Το 2011 πιάστηκε για απαγορευμένες ουσίες και οι υπεύθυνοι ήταν πολύ αυστηροί και του έβαλαν ποινή 7 χρονών! Όμως, ο ίδιος είπε ότι τα χάπια που πήρε ήταν της γυναίκας του και δεν το ήξερε. Έτσι η ποινή έπεσε στους 6 μήνες, αφού έπεισε τους… δικαστές!

Τζέικ Λίβερμορ

Jake-Livermore-theguardian

Ως ποδοσφαιριστής της Χαλ ετοιμαζότανε να αγωνιστεί με την Κρίσταλ Πάλας. Όμως σε εξετάσεις που του έγιναν, φανερώθηκε ότι είχε πάρει κοκαΐνη και έτσι οι αρμόδιοι τον τιμώρησαν. Μετά από αρκετούς μήνες επέστρεψε με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Μαρκ Μπόσνιτς

Mark-Bosnich-maidirecalcio

Μεγάλη καριέρα, αλλά πολλά “στραβά” για τον Αυστραλό τερματοφύλακα. Ναζιστικοί χαιρετισμοί, απερίσκεπτες οδηγήσεις και άλλα πολλά. Όμως, το αποκορύφωμα ήταν το 2003, όταν ο πορτιέρο πιάστηκε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης. Τότε, ήταν παίκτης της Τσέλσι και οι “μπλε” τον έδιωξαν απευθείας. Όμως ο ίδιος, είχε πιο σοβαρά προβλήματα. Λένε ότι έπαιρνε 10 γραμμάρια την ημέρα και ξόδευε 5.000 δολάρια ημερησίως. Τελικά μετά από 5 χρόνια επέστρεψε στο ποδόσφαιρο και έπαιξε μπάλα στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Σέντραλ Κοστ.

Γιαπ Σταμ

Jaap-Stam-performgroup

Όταν έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001 πιάστηκε να έχει πάρει απαγορευμένες ουσίες. Τρομερός αμυντικός ο Ολλανδός, ο οποίος είχε κερδίσει πολλά τρόπαια με PSV, Μάντσεστερ, Λάτσιο, Μίλαν και Άγιαξ. Ο Σταμ είχε κάνει έφεση και έλεγε ότι είναι αθώος, όμως του απαγορεύτηκε το ποδόσφαιρο για 5 μήνες. Με έφεση πάλι μειώθηκε στους 4 μήνες.

Γκάρι Ο’ Κόνορ

Garry-OConnor-birminghammail

Το “χρυσό” αγόρι της Σκωτίας… Ξεκίνησε φοβερά στη Χιμπέρνιαν και ο παραγωγικός επιθετικός πήγε στη Λοκομοτίβ Μόσχας στα 23 του. Είχε καλή καριέρα, αλλά το 2009 όλα άλλαξαν. Όταν ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μπέρμιγχαμ, πιάστηκε με απαγορευμένες ουσίες. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα και είπε ότι έχασε όλη την περιουσία του και τώρα ζει σε ένα σπίτι πολύ μικρό. Το 2014 βρέθηκε κοκαΐνη πάνω του και επίσης είχε σοβαρό ατύχημα με τη Μερσεντές του.

Έντγκαρ Ντάβιντς

Edgar-Davids-indepndent

Από τους καλύτερους μέσους που έχουν περάσει ποτέ από τα γήπεδα. Ακούραστος ο Ολλανδός, σκληρός, μαχητικός. Είχε τα πάντα. Μεγάλη καριέρα στον Άγιαξ και στη Γιουβέντους, κερδίζοντας πολλά τρόπαια. Και επίσης έχει κατακτήσει και Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2001, είχε πιαστεί με απαγορευμένες ουσίες (αναβολικά). Του είχε επιβληθεί ποινή για 2 έτη, όμως με έφεση πήγε στους 4 μήνες. Έτσι συνέχισε την καριέρα του…

Άντριαν Μούτου

Adrian-Mutu-Chelsea-performgroup

Πήγε στην Τσέλσι ως ένας από τους κορυφαίους και έφυγε ντροπιασμένος. Ο Ρουμάνος επιθετικός που ήταν εκ των κορυφαίων της χώρας, πιάστηκε σε χρήση κοκαΐνης και έτσι απομακρύνθηκε από το Λονδίνο. Στη συνέχεια πήγε στη Γιουβέντους όπου ξαναπιάστηκε για αναβολικά και τον έδιωξαν. Του επιβλήθηκε ποινή για 9 μήνες… Η καριέρα του θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή