Ντε Ρόσι: Οι φίλοι του τελευταίου Ρωμαίου

933
ντε ροσι ρομα

Στις εποχές που το ποδόσφαιρο είναι μόνο (σχεδόν) χρήματα και σέλφι φωτογραφίες με χορηγούς βγαλμένους απ’ τα σόσιαλ μίντια, υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις που μας κάνουν να θυμόμαστε πώς αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο. Ο Ντε Ρόσι είναι μια εξ αυτών. Ο αρχηγός της Ρόμα, που συνεχίζει την ιστορία του Τότι στην ομάδα της πόλης του.

Ο Ιταλός αμυντικός, που κι αυτός υπήρξε κάποια περίοδο της καριέρας του κορυφαίος στην θέση που ξεκίνησε (αμυντικό χαφ), διάλεξε την ομάδα που ερωτεύτηκε από μικρό παιδί. Την αγαπημένη του Ρόμα. Αν και είχε “λευκές” επιταγές για να αλλάξει σύλλογο και θα μπορούσε να πάει σε ομάδα που ίσως έπαιρνε πολλά τρόπαια, ποτέ δεν σκέφτηκε τα λεφτά τόσο, που να απατήσει την ομάδα που έχει στην καρδιά του από μικρό παιδί.

Ο ίδιος, είχε δηλώσει ότι “όλοι αυτοί στην κερκίδα είναι φίλοι μου κι ας μην τους ξέρω. Είναι φίλοι μου γιατί έχουμε το ίδιο πάθος, μοιραζόμαστε την ίδια ιστορία, έχουμε κλάψει για τα ίδια ματς.”

Ο Ντε Ρόσι, το ζει για τα καλά. Ποτέ του (όπως έχει πει ο ίδιος) δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να μείνει μια ζωή στην ίδια ομάδα. Ήταν αυτό που ήθελε και αυτό που ονειρευότανε από μικρό παιδί. Είναι ένας γνήσιος οπαδός και όπως έχει πει και στο παρελθόν, νευριάζει ότι βλέπει παίκτες που παίζουν στην ίδια ομάδα να μην πονάνε την Ρόμα. Να μην τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ομαδας και η επόμενη ημέρα του συλλόγου.

*** «Οταν βλέπω νεαρούς παίκτες της ομάδας να βγάζουν βιντεάκια για το instagram στα αποδυτήρια πριν από ένα παιχνίδι, θέλω να αρπάξω ένα ρόπαλο μπέιζμπολ και να τους σπάσω τα δόντια!», ήταν μία δήλωση που είχε κάνει, όντας ενοχλημένος από κάποιους συμπαίκτες του.
Πρόκειται για τον τελευταίο αληθινό Ρωμαίο. Τον τελευταίο παίκτη οπαδό της Ρόμα, μέχρι να υπάρξει ο επόμενος.
  • Εδώ μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο με τον Ντε Ρόσι να πανηγυρίζει σαν οπαδός κανονικός το γκολ του Τζέκο κόντρα στη Λάτσιο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή