Ντέγιαν Λόβρεν: Ο άνθρωπος που έχασε δύο μεγάλα τρόπαια σε λίγες εβδομάδες

226
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Αναμφίβολα κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται επαγγελματικά σε κορυφαίο επίπεδο κάνει δύο όνειρα για την καριέρα του: να αγωνιστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και σε τελικό Μουντιάλ. Αν κατακτήσει ένα εκ των δύο ή και τα δύο, πρόκειται για την απόλυτη καταξίωση.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που είχαν την τύχη να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους δύο φορές μέσα σε λίγες εβδομάδες. Στις 26 Μαΐου του 2018 έπαιξε με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Κίεβο. Και στις 15 Ιουλίου του ίδιου έτους είχε την τιμή να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με τα χρώματα της εθνικής Κροατίας, κόντρα στη Γαλλία, στη Μόσχα.

Και τις δύο φορές, όμως, έφυγε με το κεφάλι σκυφτό, αφού οι “ρεντς” έχασαν με 3-1 από τη “βασίλισσα”, ενώ η Χρβάτσκα ηττήθηκε 4-2 από τους “τρικολόρ”. Ο Κροάτης αμυντικός έζησε το όνειρό του δύο φορές, ωστόσο η τελική γεύση ήταν πικρή. Μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο και ανεπανάληπτη εμπειρία, όμως δεν θα συγκρινόταν με τίποτα αν κατακτούσε ένα από τα δύο τρόπαια.

Δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για αυτό από δημοσιογράφους, με τον στόπερ της Λίβερπουλ να είναι απόλυτα ειλικρινής: «Με πονάει που έχασα και τους δύο τελικούς. Είμαι ικανοποιημένος, είχα καλή απόδοση, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Πρέπει να κερδίζεις! Έχασα μέσα σε λίγες εβδομάδες στον τελικό του Champions League και τον τελικό του Μουντιάλ και αυτό πονά. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς. Θα το κουβαλάω μέσα μου για όλη μου τη ζωή, αλλά φυσικά θα έχω και τη χαρά για όλη αυτή την πορεία. Δεν είναι πολλοί παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε δύο τόσο μεγάλους τελικούς τόσο σύντομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή