Η ύστατη προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως όλα δείχνουν, και όπως μεταφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ της Ισπανίας και όχι μόνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει από τη χώρα της Ιβηρικής. Ένας μεγάλος και άκρως επιτυχημένος κύκλος στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι θα κλείσει άδοξα για τον Πορτογάλο, αφού οι λόγοι που θέλει να αποχωρήσει δεν είναι αγωνιστικοί.

Με τα σενάρια και τη φημολογία να οργιάζουν για την επόμενη ομάδα του Ρονάλντο, η Ρεάλ φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία της κίνηση έτσι ώστε να κρατήσει τον αστέρα και ηγέτη της στο “Μπερναμπέου”. Ο παίκτης δείχνει χολωμένος με την κατάσταση στην Ισπανία και ρίχνει και ευθύνες στην ομάδα του για το γεγονός ότι κατηγορείται για φοροδιαφυγή ενός υπέρογκου ποσού.

Όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τη “βασίλισσα” η οποία κινδυνεύει σοβαρά να χάσει τον καλύτερό της παίκτη. Γι’ αυτό οι διοικούντες θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να κρατήσουν τον Ρονάλντο. Μπορεί να του πρόσφεραν πριν από λίγους μήνες νέο συμβόλαιο, το οποίο και δέχτηκε ο παίκτης, ωστόσο θα του προτείνουν νέο, μεγαλύτερο κατά έναν χρόνο και με απολαβές που θα καλύψουν και το πρόστιμο που ενδέχεται να του επιβληθεί από τις ισπανικές Αρχές!

Πρόκειται για μια απέλπιδα προσπάθεια της Ρεάλ να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα αποφέρει καρπούς…

Leave a Reply