Οι τρεις παίκτες που θα πουλήσει η Λίβερπουλ

Από τη νέα σεζόν θα ξαναδούμε τη Λίβερπουλ να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια και εξασφάλισε την έξοδό της τερματίζοντας τρίτη στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό σημαίνει ότι οι “κόκκινοι” καλούνται να φτιάξουν μια δυνατή ομάδα που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, σε μια χρονιά που θα είναι άκρως απαιτητικοί.

Πάντως, ο Γίργκεν Κλοπ δεν κοιτάει μόνο τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του, αφού ξέρει ότι για να μπορέσει να αγοράσει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να προχωρήσει και σε πωλήσεις. Έτσι, στη… μαύρη λίστα του βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και ως εκ τούτου θα κάνουν χώρο για τις νέες προσθήκες.

Μαμαντού Σακό, Αλμπέρτο Μορένο και Λαζάρ Μάρκοβιτς είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Ο πρώτος έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων στο “Άνφιλντ”, αφού η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη. Ο δεύτερος δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ως εκ τούτου αποχωρεί, ενώ ο τρίτος της παρέας δεν δικαιολόγησε ποτέ τα 20 εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί από την Μπενφίκα.

Οι διοικούντες τη Λίβερπουλ υπολογίζουν ότι από την παραχώρηση των τριών αυτών ποδοσφαιριστών θα εισπράξουν περίπου 60 εκατ. λίρες, χρήματα που θα ανοίξουν τον δρόμο, αλλά και τις… πόρτες, για τις νέες προσθήκες.

Leave a Reply