Η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί στην αρχή, όταν έσκασε η είδηση-βόμβα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει από την Ισπανία, οι περισσότεροι να μην το πήραν στα σοβαρά και να θεωρούσαν ότι είναι απλά λόγια της στιγμής, ωστόσο φαίνεται ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Ο Πορτογάλος φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα έχει εκδηλώσει και την επιθυμία του όσον αφορά την επόμενη ομάδα της τεράστιας καριέρας του. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του γνωστού και έγκριτου δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Κριστιάνο έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του, τον πασίγνωστο Ζόρζε Μέντες, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αφού πρόκειται να φύγει από τη “βασίλισσα”, ο Ρονάλντο θεωρεί ως ιδανικό προορισμό την πρώην ομάδα του, όπου στην ουσία ανδρώθηκε και έβαλε τις βάσεις για τη μετέπειτα απαράμιλλη καριέρα του. Μάλιστα, και οι “κόκκινοι διάβολοι” φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν έως και 150 εκατ. ευρώ για να πάρουν πίσω τον αγαπημένο τους παίκτη, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη Γιουνάιτεντ.

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, λοιπόν, πώς γίνεται να χαλάσει αυτός ο γάμος…

Leave a Reply