Μπράβο Νάβας!

Το φετινό πρωτάθλημα στην Ισπανία είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ως την τελευταία αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρώτη, αλλά η Μπαρτσελόνα την περίμενε στην… γωνία. Γιατί πολύ απλά, αν η “βασίλισσα” έχανε στην έδρα της Μάλαγα, τότε θα έχανε την κούπα.

Ήταν μία δύσκολη μάχη και απέδειξε για ακόμα μία φορά, ότι ίσως είναι το πιο όμορφο πρωτάθλημα. Πάνω και από την Αγγλία.

Όμως, οι δυσκολίες που υπάρχουν στην ζωή δεν είναι ένα απλό πρωτάθλημα. Δεν είναι το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Είναι άλλες. Οι δύσκολες μάχες είναι διαφορετικές και πολλές φορές δεν μπορούν να νικηθούν έτσι απλά. Δεν χρειάζεται απλά ένα “διπλό” στην Μάλαγα. Αλλά πολλά παραπάνω…

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κέιλορ Νάβας. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Λα Λίγκα για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετά το τέλος του αγώνα στην έδρα της Μάλαγα, και αφού τα πανηγύρια είχαν τελειώσει, ξύρισε το κεφάλι του. Έγινε… γουλί για να στείλει το δικό του μήνυμα όσους πραγματικά παλεύουν και δίνουν δύσκολες μάχες. Στα παιδιά που ταλαιπωρούνται από καρκίνο. Αυτός ήταν ο σκοπός του.

Και έτσι, τράβηξε και την δική του φωτογραφία για να δώσει την δική του ευχή, ώστε όλα τα παιδιά που δίνουν την δική τους… μάχη, να την κερδίσουν. Όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη, αλλά το σίγουρο είναι, ότι μπορούν να βγουν νικητές.

Μπράβο Κέιλορ…

Leave a Reply