8 δικαιολογίες και σκέψεις για τον Ντοναρούμα

Ο Ντοναρούμα είπε όχι στη Μίλαν σε πρόταση που είχε για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο και ήδη έχουν ακουστεί πολλά για τον νεαρό τερματοφύλακα. Άλλοι τον λένε προδότη, άλλοι τον χαρακτηρίζουν “σκατοχαρακτήρα”, αλλά αν προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό του 18χρονου, ίσως υπάρχουν και κάποιες σκέψεις που μπορούν να δικαιολογήσουν τον Ιταλό πορτιέρο.

*** Είναι σε πολύ μικρή ηλικία και δεν έχει την ωριμότητα να σκεφτεί ποιο είναι το σωστό για το καλό του συλλόγου. Γιατί και να ήθελε να φύγει, έπρεπε κανονικά να ανανεώσει, ώστε να πουληθεί από τη Μίλαν και να έχει κέρδος και η ομάδα που τον πίστεψε και τον ανέδειξε. Όμως, στα 18 του δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα…

*** Ο Ραϊόλα έχει δημιουργήσει τέτοια θέματα σε ακόμα μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν μάνατζερ ο οποίος έχει τον τρόπο να πείθει τον καθένα και είναι ο πιο σκληρός διαπραγματευτής.

*** Η Μίλαν δεν είναι στα… πάνω της. Όλοι τον συγκρίνουν με τον Μπουφόν και στο πίσω μέρος του μυαλού του σκέφτεται ότι ο Μπουφόν είναι σε μεγαλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή και παρόλα αυτά δεν έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντοναρούμα λοιπόν, θέλει να πάει σε σύλλογο που θα σηκώσει αυτή την κούπα.

*** Θέλει να πάει σε ομάδα που γενικότερα θα παίρνει κούπες και η Μίλαν, δεν του δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται.

*** Σκέφτεται ότι ίσως δεν θα ξαναέχει τόσο καλή χρονιά με τη Μίλαν και ίσως… χαλάσει το όνομά του. Θεωρεί αυτή την στιγμή ότι μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει και το προσπαθεί με κάθε τρόπο…

*** Δεν έχει προλάβει να δεθεί με την ομάδα. Κακά τα ψέματα δεν είναι σε ηλικία που θα αγαπήσει έναν σύλλογο. Όπως για παράδειγμα έκανε ο Μπουφόν, ο οποίος με την Γιουβέντους έπαιξε ακόμα και σε χαμηλότερη κατηγορία!

*** Μόνο και μόνο που ακούει ότι η Ρεάλ τον θέλει ή μόνο και ο μόνο που μπορεί να του λέει ο Ραϊόλα ότι μπορεί να τον πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αρκεί για να λέει όχι ένας 18χρονος στη Μίλαν που δεν βγήκε καν Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Και μιας και είπαμε Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να παίζει κάθε χρόνο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο.

Leave a Reply