Τα παρακάλια του Γκιγκς και του Γκάρι Νέβιλ για τον Ντελ Πιέρο

447

“Μετά από ένα παιχνίδι εναντίον της Γιουβέντους, ο Ραιαν Γκιγκς και ο Γκαρι Νέβιλ με παρακάλεσαν να υπογράψουμε τον Ντελ Πιέρο, καθώς κατέστρεψε ολόκληρη την αμυνα μας. Τον συνάντησα, αλλά αρνήθηκε να ακούσει.

Το 2006, όταν η Ιταλία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο και ακολούθησαν τα γνωστά προβλήματα στην Γιουβεντους, ήρθα σε επαφή μαζί του ξανά γνωρίζοντας ότι το ίδιο κάνει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ήμουν σίγουρος ότι θα καταλήξει στην Ρεάλ, έτσι αυτή τη φορά του είπα..

”Aλεξ, μετά από τόσα χρόνια, σε θέλω ακόμα στην ομαδα μου. Μην πηγαίνεις στην Ρεαλ, τώρα είναι η ώρα να έρθεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είσαι το αστέρι της ομάδας μας.”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Χαμογέλασε και απάντησε..”Κύριε, σκέφτομαι ότι είχαμε μιλήσει πριν από πολλά χρόνια. Σας σέβομαι πολύ, αλλά η Γιουβέντους έχει μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορώ να φανώ δειλός τώρα”.

Ο Aλεξ είναι πραγματικά μοναδικός,ένας πραγματικός πρωταθλητής στο γήπεδο. Όταν κάποιος με ρωτά ποιος είναι ο παίκτης που ήθελα να προπονήσω, αλλά δεν τα κατάφερα, η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια,ο Aλεσσαντρο Ντελ Πιερο”

Σερ Aλεξ Φεργκιουσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή